сряда, 2 април 2008 г.

Невинна лъжа “омота” Пепа на 1 април


Пепа беше „преметната” от сладката си дъщеричка Маги в Деня на лъжата – 1 април. „Дъщеря ми е на 5 години, но е станала голяма „хитруша”! По-скоро тя теб ще излъже, вместо ти нея”, обяснява Пепа.
На 1-ви април сутринта сексапилната певица събудила детето, за да го заведе на детска градина, но то категорично отказало. „Маме, ние сме ваканция на 1-ви април, не си ли спомняш, че учителката предупреди”, безкомпромисно казала Маги.
Изпълнителката на хита „Набелязвам те” повярвала на рожбата си и двете почнали да правят планове как да им протече деня. Ходили до зоопарка, обядвали „детско меню с играчка” и тръгнали да се разхождат в парка до тях. След обяд притеснената госпожа на малката Маги звъннала по телефона на Пепа. Учителката се чудела какво става с момичето, дали не е болно, че днес не е ходило на градина…
Пепа веднага осъзнала каква всъщност е истината, но доволните детски очи я накарали да се направи, че нищо не се е случило. Разходката продължила до късно, като Маги се сдобила с ново плюшено куче, захарен памук и балони във формата на зайчета.
Вечерта детето си признало: „ Ха-ха, маме аз днес те излъгах, имахме си градина, но аз реших, че ще е забавно да измисля тази лъжа, нали днес е 1-ви април и госпожата ни обясни, че това е „Денят на лъжата”.”
Пепа с усмивка приела лъжата.

Няма коментари: