сряда, 30 април 2008 г.

16 април, Пловдив - начало на кампанията за Ивана LIVE PARTY!

На 30 април 2008 г. в Международен панаир – Пловдив, Палата 6 Мегазвездата на телевизия “Планета”, Ивана, ще изнесе самостоятелен шоу-спектакъл, в който ще представи най-големите си хитове през годините, както и съвсем нови песни, включени в последния й албум “Блясък в очите”.
Пред близо 4000 зрители “певицата на народа” ще представи своето виждане за спектакъл и шоу в България. Водещ на партито ще бъде Драго Драганов, а в част от спектакъла ще се включат Насти с оркестър “Ориент Експрес”, манекените на Модна агенция “Визаж” и балета на Ивана.

На 16 април, от 17 часа телевизия “Планета” обявява началото на концертната кампания с хепънинг пред Музикален магазин “Планета” (на централната улица в Пловдив). Ивана, заедно с част от своя балет ще раздава автографи и интервюта, и ще обяви началото на продажбата на билети за своето шоу. В хепънинга специално място е отредено и за легендарното вече розово трабантче с бели маргарити, познато от последното видео на певицата, излъчвано по музикалния канал - “Ти си най-най…”.
На 18 април телевизия “Планета” прави и промоция на най-новия клип на Ивана – “Аз съм с теб”. Чувствената балада певицата посвети на своята дъщеря Теодора. Във видеото Ивана и режисьорът на лентата Николай Скерлев представят няколко човешки съдби. Моментите на радост се преплитат с малко тъга, свързана с неизбежна раздяла. Стиховете на “Аз съм с теб” са написани от Мариета Ангелова, но идеята за песента е на самата Ивана.

Няма коментари: