сряда, 30 април 2008 г.

"Луд и съвършен" е новото видеопредложение на Джена

Младата звезда на "Пайнер", Джена, е готова със своето ново музикално предизвикателство към всички фенове. Най-новата песен на изпълнителката "Луд и съвършен" е по текст на Лиляна Димова и музика на Светослав Лобошки. Песента е дискотечна, носи несъмнен хитов потенциал и има всички шансове да се превърне в един от хитовете на Лято 2008. Джена вече засне и видеоклип към песента "Луд и съвършен" с режисьора Николай Скерлев и то за рекордните 7 часа.
Това е пети по ред видеоклип за младата звезда, но по всичко изглежда, че този път ще ни изненада с нещо ново и различно. За първи път ще видим певицата в ролята на състезателка с ATW мотори, като в по-екстремните моменти й помага дубльор.
Новото видео има загатната сюжетна линия, в центъра на която е самата Джена, както и нейния "любим". Другите новини около певицата са, че в средата на май на музикалния пазар ще излезе нейния дебютен албум. Специално за албума в началото на идния месец Джена ще заснеме и нова фотосесия с фотографа Йордан Петков.

Няма коментари: