сряда, 30 април 2008 г.

Есил Дюран очаква второ дете

Фолкдивата ще става майка за втори път. До края на годината трябвало да се роди сестриче на сина й Харис. Очите на бъдещата майка бягали все по нежните момичешки дрешки в розово. Певицата вече била избрала и име на очакваната рожба, но го криела от суеверие.

Едва ли появата на второ бебе обаче ще накара Есил и любимия й. Борис да сключат брак официално. Тукашните сватби не харесвали на нито един от двамата. Те мечтаели да се оженят тайно в Лос Анжелис. Борис много пъти предлагал на Есил да стане младоженка, но тя все отлагала.

Семейството най-много обичало да почива във вилата си на Камчия. Те дори планирали някога да се преместят за постоянно там. Г-жа Дюран искала да се оттегли от шумотевицата в столицата и да се посвети изцяло на домакинството и на децата си. Любимка на Есил в "Мюзик Айдъл", естествено, е 15-годишната варненка Шанел. В нея фолкпевицата виждала себе си в началото на кариерата си. Тогава тя била изключително скромно момиче, нямала си гадже и не ходела по дискотеки. Участието си в журито на "Мюзик айдъл" Есил ще осребри не само чрез получения от шоуто хонорар, но и като издаде по това време DVD с най-хубавите си клипове.

Няма коментари: