сряда, 30 април 2008 г.

indexing payner.bg

УСТАТА ЗАПИСВА В „ПАЙНЕР”
Рапърът Устата записа новата си песен в студиото на „Пайнер”. Това е дуетното парче с Галена „Страст на кристали”.
Музиката и аранжиментът са на Светослав Лобошки, а текстът - на Лили Димова и Устата. Песента е част от рекламна кампания, в която певицата участва за втора поредна година. Тепърва предстои заснемането и на видеоклип към песента, както и фото сесия за билбордовете. Галена вече се радва на подаръка си - чисто нов бял джип, поръчан специално за нея от годеника й Галин.
Само една песен остава до завършването на втория самостоятелен албум на Галена, който ще зарадва почитателите и още до края на месец май. Преди две години точно за рождения и ден се появи и дебютният и албум „Галена”. За новия си проект Галена се довери на Светослав Лобошки, Велислав Драганински, Теньо Гогов, Мариета Ангелова, Лиляна Димова и други. Една от песните в албума е създадена по текст на нейна почитателка, който по думите на Галена е изключително емоционален.
30 април 2008 1:40
ПОРЕДНА ХИТОВА КОМПИЛАЦИЯ
Добрата новина за меломаните през седмицата е появата на четвъртия албум от поредицата „Folk collection”. 14 са хитовите предложения, включени в новата пролетна компилация. Сред тях се откроява дуетът на Галена и DJ Дамян „Сама”, който се сдоби и с видеоклип, а Дамян Савов е и съавтор на парчето. Преди време той направи успешни дуети и с колежката на Галена Мария. Сред песните в албума са „Въпрос за любовта” на Анелия, „Мога и сама” на Райна, „Нямам причина” на Андреа. Младата звезда на „Пайнер”, Жулиета е включена във „Folk collection – 4” с най-новата си песен „Колекция от сърца”. Чаровната Магда пък ще ни зарадва със съвсем новото попълнение в своя репертоар – песента „Огледалото не лъже”. Силвия, Валя, Валентина Кристи и Татяна също са сред имената, включени със свои песни в новото издание на традиционната компилация. Във „Folk collection – 4″ всички фенове на Преслава ще намерят хитовото й парче „По-добре”, включено и в албума „Не съм ангел”. В новата компилация със своята песен „Изневяра” е включен и певецът с най-чаровната усмивка - Борис Дали. Соня Немска също ще ви зарадва с най-новата си песен със закачливото заглавие „Онези, хубавките”. Сред хит прогнозите в новата компилация „Folk collection - 4” е и новата песен на Елена „Първата, последната”.
30 април 2008 1:30
ОЩЕ "ПЛАНЕТИ" В ПРОСТРАНСТВОТО
За светлите Великденски празници “Планета” ТВ изненада най-големите си почитатели с два нови телевизионни канала. Те са предназначени за меломани и ценители и се разпространяват само в интернет пространството. Достъпни са за абонатите и партньорите на IPTV.bg в цялата страна. Двата нови телевизионни канала с марката “Планета” са “Планета Хит” и “Планета LIVE”. Те са включени в общ Музикален пакет “Планета”, наред с лидера “Планета” и фолклорния канал “Планета Фолк”. За първи път феновете в интернет могат да слушат програмата на телевизия “Планета Фолк” и “Планета Хит” и в радио вариант. Двата нови телевизионни канала “Планета Хит” и “Планета LIVE” предлагат най-доброто от програмата на телевизия “Планета”. Хитове без край от последните 10 години предлага на своите зрители “Планета Хит”. “Планета LIVE” излъчва най-доброто от концертния живот, промоции на албуми и филми от националните летни турнета.
30 април 2008 11:00
СРЪБСКИ ЗВЕЗДИ В "ПРИКАЗКИТЕ" ЗА ПРОМОЦИЯТА НА "МЪЖКО МОМИЧЕ"
Екстра Нина ще направи промоция на песните от новия си самостоятелен албум "Мъжко момиче" на 22 април в ресторант "Приказките". Цяла плеяда от популярни изпълнители от западната ни съседка ще зарадват с песни гостите на промоцията. Легендата Бобан Здравкович освен новия си дует с Нина "Влюбени като за световно" ще изпее и някои от златните си хитове. Освен дуетните партньори на песни в албума Драгана Горунович, Самир Прелджич, Маркиза, "Три звезди", гости на промоцията ще бъдат и изпълнителите от младата сръбска формация "Trik FX". На промоцията се поканени много колеги на певицата от "Пайнер". Атрактивна вечер ще бъде допълнена и с хороводните песни на оркестър "Пловдив". "Мъжко момиче" е четиринадесетият албум в музикалната кариера на певицата и включва 17 нови песни. Екстра Нина е работила върху новите си песни основно с композиторите Ники Луканов и Пламен Велинов. Сред новите автори в албума се откроява 15-годишната Веселена от София, която е написала музиката за "Приятелко моя". Изпълнителката зарадва своите почитатели с два нови клипа - баладата "Не искам" и дуета с Драгана Горунович "Mirisem na nju". Премиерата на видеото към баладата "Не искам" по "Планета" е на 22-ри април, в деня на промоцията на албума.
19 април 2008 11:00
НОВО РОДОПСКО НАСТРОЕНИЕ
"Родопски звън 2008 и ново настроение" е новият албум, с който виртуозите от Виевска фолк група зарадваха многобройните си почитатели в цялата страна. В албума са включени не само шедьоври на родопския фолклор, но и чудесни народни песни от Тракия. Тримата солисти на формацията: Тинчо Севдалинов, Нели Узунска и новоприетата Тони Войводова се справят с лекота с вокалните предизвикателства на сложните партии. Според традицията на Виевска фолк група албумът започва с хороводна китка, в която са вплетени шест родопски песни. В новия албум ръководителят на групата Емил Узунски е включил и няколко от вечните родопски песни в китка Родопски напеви. Сред тях са "Руфинка болна легнала", изпълнена от Тинчо Севдалинов, "Месечинко льо" в изпълнение на Нели Узунска и др. Особено красиво е изпълнението на някои от песните, където и тримата солисти сплитат гласове: "Пустана ваша махала", "Момиченце мало" и др.
Този албум Виевска фолк група създаде в обновения си състав: певицата Тони Войводова и барабанистът Красимир Василев. През 2007 г. формацията отбеляза своята 30-годишнина и 50-годишния юбилей на своя основател и ръководител Емил Узунски.
10 април 2008 9:00
ДАНИЕЛА ПРАЗНУВА НА ТРИ ДАТИ
Страхотен празник за рождения си ден получи младата певица Даниела. Купонът започнал на 5 април в родния и Разлог, продължил на 6 в Пловдив и завършил призори на 7 април. В Разлог певицата празнувала с близките си и много свои приятели, в популярно местно заведение. Много цветя и изненадващи подаръци донесли всички гости за чаровната девойка. Една от големите изненади за Даниела настъпила в полунощ, когато нейната сестра Лора я изненадала с огромна празнична торта, украсени с червени рози, точно колкото са годините на певицата. На следващия ден тя продължила празника си в компанията на своите пловдивски приятели. Веселата компания празнувала с песни и закачки, с танци и наздравици до ранните часове на следващия ден. Така Даниела получила един прекрасен и дълъг не само като време, но и като разстояние прекрасен и запомнящ се рожден ден. Младата певица е записала вече 8 нови песни, а Планета представя актуалния и клип "Нежна стихия". Даниела и нейната колежка и приятелка от музикална компания "Пайнер" Валя са подготвили страхотна изненада за феновете си. Двете записаха дуетната песен "Гласът на сърцето" по текст на Лили Димова и аранжимент на Митко Петров. След няколко дни Даниела отново ще е в студиото за да запише нова песен. Засега тя споделя само, че парчето е динамично и завладяващо.
08 април 2008 5:30

КАМЕЛИЯ ОТНОВО ПЯ В ЛОНДОН
За трети път Камелия гостува в Английската столица по покана на българската общност във Великобритания. В Лондон звездата на телевизия "Планета" направи и европейска премиера на своята нова песен "Никотин", представена за първи път на церемонията по връчването на Годишните музикални награди. В ранния следобед, по време на разходката й по Лестър Скуеър и Пикадили Съркъс, Камелия бе разпозната от група български тийнейджъри, които с радост се снимаха с българската знаменитост и получиха автографи от Камелия. Заедно с клавириста Пламен Крумов, с който в края на 2007 г. обиколиха Америка, Камелия представи пред българската общност в Англия най-големите си хитове през годините. Певицата не пропусна да изпълни и няколко популярни народни песни, с които още повече нажежи градуса на настроението. Истинска кулминация в спектакъла на Камелия бе финалът с "Хубава си моя горо" и българския химн. На "Горда Стара планина" никой не може да остане безразличен и независимо от времето, прекарано в чужбина, да не се почувства повече родолюбец и патриот.
27 март 2008 11:00
21 НАГРАДИ ЗА ЗВЕЗДИТЕ НА ПАЙНЕР
Преслава е певица на годината, а "Не съм ангел" - албум на годината, според читателите на единственото печатно издание за модерен фолк. Годишните музикалните награди на "Нов фолк" бяха връчени в "Plazza Dance Center" в столицата на 25 март. Звездите на музикална компания "Пайнер" отнесоха 21 отличия. Наградите на популярното музикално издание потвърдиха наградите на телевизия "Планета", връчени на тържествена церемония в зала№1 на НДК месец по-рано. Песен на годината стана "Ако те няма" на Глория, а дуетна песен - "Завинаги" на Анелия и Миро. "Някой ден" на Камелия с режисьор Николай Нанков получи приза за видеоклип на годината. За най-проспериращ млад изпълнител бе обявена Галена, а за откритие на годината - Джена. Наградата за най-оригинално сценично присъствие естествено бе отредена на Малина за представянето и на Националното турне на музикална компания "Пайнер". Инструменталист на годината стана Стояна, бузукарката на Ивана, а инструментална формация - оркестър "Кристали". Награди за постиженията си спечелиха и талантите от екипите, създаващи песни и клипове за звездите на музикалната компания: Велислав Драганински, Светослав Лобошки, Мариета Ангелова, Митко Петров, Людмил Иларионов - Люси. Четири от юбилейните награди на десетилетието също завоюваха звездите на "Пайнер". Глория бе обявена за певица на десетилетието. Неин стана и призът на клип на десетилетието за перфектното видео на песента и "Крепост". Ивана получи приза за албум на десетилетието за "Няма спиране". Това е албумът на Мегазвездата от 2004 година. В него са включени 13 композиции, сред които са хитове като: "Нещо нетипично", "Ах, тези пари", "Стриптийз", "Като на 17", "Освободете дансинга", "Не е ваша работа" и др. Наградата за кавърверсия надесетилетието отиде при Камелия и песента и "Луда по тебе". Освен песните на наградените изпълнители, в концертната част на вечерта, зрителите чуха песни и на Илиян, Борис Дали, Андреа, Валя, Магда, Соня Немска, Полина, Екстра Нина и др.

26 март 2008 11:30
БОРИС ДАЛИ Е НАЙ-ЖЕЛАН В ДИСКОТЕКИТЕ
Звездата на музикална компания "Пайнер" Борис Дали бе специален гост на първия рожден ден на “Планета Пайнер Клуб” – Пловдив. Участието на обичания изпълнител на музикална компания “Пайнер” се превърна в истински празник за всички гости. На рождения ден на “Планета Пайнер Клуб” – Пловдив на Борис Дали бе връчена специална награда. Хитовият певец бе отличен с почетен плакет и грамота за Най-предпочитан изпълнител в “Планета Пайнер Клуб”. За изпълнителя на тоталния хит “Пиян” тази награда е от голямо значение, защото отразява любовта на феновете. Борис Дали продължава усилено да записва песни, които ще намерят място във втория му албум. До броени дни изпълнителят влиза в студиото на “Пайнер”, за да запише най-новата си песен.
23 март 2008 9:00


ХИТОВЕТЕ НА 2007 - В КОМПИЛАЦИЯ
Първа пролет донесе на меломаните страхотна изненада - компилацията “Хитовете на Планета Пайнер - 6”. Новият сборен албум е в три части и излиза на три вида носители: MC, CD и DVD. В компилацията са събрани 50 песни от 39 известни изпълнители. В първата част на новия сборен албум са включени 18 хитови песни, а във втората и третата част са намерили място по 16 от най-големите хитове на звездите. В сборната компилация са включени седем от най-добрите дуети, създадени през 2007-ма година. В първата част са място дуетът на Гергана и Жоро Рапа “Може би, точно ти” и “ХХХ” на Мария и DJ Живко Микс. Във II-ра част са включени “Прави любов, а не война” на Глория и Азис, “Намерих те” на Галена и Борис Дали, “Само с теб” на Малина и Азис. Дуетът на Анелия и Миро “Завинаги” и “Страхотна двойка” на Милица и DJ Лъки са в трета част. В новия албум са включени и “най-пресните” хитове - “Нищо общо” на Галена и Експоуз, “Не съм ангел” на Преслава, “Дъх” на Анелия и др.
22 март 2008 2:00
АНДРЕА С ГОРЕЩА ПРОМОЦИЯ
Андреа се представи в булчински тоалет за промоцията на първия си самостоятелен албум “Огън в кръвта”. Общо с четири страхотни тоалета се появи певицата пред гостите си в елитната столична дискотека. Екип на телевизия "Планета" засне целия спектакъл и ще зарадва почитателите и в най-скоро време. Сред гостите на певицата бяха колегите и от музикалната компания Борис Дали, Соня Немска, Биляна, Персиян. Една от големите изненади на промоцията бе и Емилия, която демонстрира секси лилав тоалет. Сред гостите бяха родителите на младата певица и приятелят и боксьорът Кубрат Пулев.
Водеща на спектакъла бе Симона Първанова, водеща на телевизионното шоу "Лабиринт". На финала на промоцията имаше и огромна торта със снимка на певицата, която всички опитаха с удоволствие. Дебютният албум на Андреа "Огън в кръвта" се появи на музикалния пазар в края на миналата седмица. Близо година и половина измина от записа на първото парче, до пълното приключване на работата по дебютния проект. Последния щрих в подготовката бе предизвикателна фото сесия, която певицата направи специално за самостоятелния си албум. Андреа е включила 14 свои песни в албума "Огън в кръвта". Повечето от песните са създадени от тандема Мариета Ангелова - Велислав Драганински. Телевизия "Планета" завъртя промоционално най-новото видео на певицата по песента и "Страх" в деня на промоцията. Андреа е заснела видеоклипове и на песните си "Като непознат", "Хладна нежност", "Без теб", "Не съм такава", "Красива лъжа”.

19 март 2008 1:55
ПРОЛЕТТА ИДВА С НОВА КОМПИЛАЦИЯ
Чудесен пролетен подарък е подготвила музикална компания "Пайнер" за почитателите на модерния фолк. В първия ден на астрономическата пролет на музикалния пазар ще се появи компилацията “Пайнер хит сезони - Пролет 2008″. 14 горещи композиции на най-обичаните изпълнители от музикалната компания са включени в пролетния албум. Сред песните, включени в албума са “Следа от любовта” на Анелия, “Никотин” на Камелия, “Забрави” на Гергана и Жоро Рапа. Вероника, Магда, Димана, Елена и Илиян участват в “Пайнер хит сезони - Пролет 2008″ с първата си съвместна песен “Всичко се връща”.”Не ме обичай” на Мария, “1,90 м” на Райна, “Пет промила любов” на Преслава също са сред песните, намерили място в компилацията. В новата компилация ще намерите и ремикса на песента “Ако ти се плаче” на Соня Немска, както и “Оферта за любов” на Ивана. Първата дуетна песен на Джена и Илиян “Слепи бяхме” също е сред новите предложения в “Пайнер хит сезони - Пролет 2008″. Със свои нови песни в предстоящата сборна компилация участват и Димана, Полина, Емилия и Биляна.
19 март 2008 1:40


СЛАВКА ПРЕДСТАВИ БИСЕРИ ОТ ТРАКИЯ
Славка Калчева откри новия музикален сезон в комплекс "Приказките" с промоцията на песните от новия си самостоятелен албум "Бисери от Тракия". Гости от цяла България бяха препълнили атрактивния ресторант, очевидно зажаднели за хубави народни песни. Славка представи не само 14-те песни от седмия си самостоятелен албум, но и 5-6 хита от свои предишни албуми. Тя бе разделила промоцията си на три части, за да промени визията и въздействието на песните си. Водеща на спектакъла бе Жени Койчева, лице на популярното предаване "Фолк маратон". Допълнителен колорит на сцената внасяха и танцьорите от формация "Етноритъм" и балет "Магия". Най-впечатляващото в залата бе огромното количество цветя, които получи Славка Калчева. Посетителят, озовал се в залата, получаваше усещането, че всеки от гостите е пристигнал с по два букета за звездата. Забавен момент в промоцията бе поздравлението на известната диетоложка д-р Емилова. Оказа се, че те са добри познати със Славка Калчева. Доктор Емилова сподели, че песента "Бяла роза" е задължителна част от динамичната програма в нейната клиника. Двама самодейци от екипа и представиха своята версия на емблематичната песен, натъкмена с доста пиперлив текст. Славка е сред най-популярните имена в народната музика. Това пролича и в списъка на гостите и от музикалната компания, които дойдоха да уважат празника и. Всички, които нямаха участия за вечерта бяха в "Приказките". Царят на македонската песен Иван Дяков не само поздрави гостите с песента си "Болен от любов", но и представи прекрасно шоу с танцовата формация "Мераклии", които бе довел специално за случая. Поздрав с песен за гостите поднесоха Роси Пейчева, Янко Неделчев, Сестри Диневи, Поли Паскова, Здравко Мандаджиев, Нончо Воденичаров и Тони Дачева. Младата генерация певици на музикалната компания: Илиян, Боряна, Жулиета, Сиана, Яница и Биляна поздравиха Славка Калчева и многобройните и гости с най-новите си песни. На финала мегазваздета на телевизия "Планета" Ивана съвсем уместно поднесе на всички песента "Усмихни се". Сред най-личните гости на Славка Калчева бе и народната певица Динка Русева, която вдигна всички на хоро с китка от своите песни.

18 март 2008 12:00
ДИМАНА ВЛИЗА В ЗАТВОРА
Младата фолк певица Димана ще пее на 20 март в Старозагорския затвор. Концертът ще започне по обяд и е посветен на началото на пролетта.
За пролетния концерт Димана е избрана от ръководството на затвора. Певицата не се притеснява от срещата си с лишените от свобода, защото смята, че част от тях са сгрешили случайно. На сцената освен звездата ще се изявят и самодейци от училището към затвора - фолклорен състав и др.
Наскоро Димана засне видеоклип по своята нова песен "Палиш ме". Режисьор на проекта е клипмейкъра Николай Скерлев, с когото тя работи напоследък.
Музиката е на гръцкия композитор Пападопулос, текстът на Лили Димова, а аранжиментът на Митко Петров, който е и музикален продуцент на певицата.
Дуетен партньор на Димана в новата песен е пловдивският рапър Sasheto, участващ лично и във видеоклипа.
18 март 2008 11:30
ПРЕСЛАВА С ВТОРИ ВИДЕОАЛБУМ
Преслава зарадва многобройните си почитатели с още един нов продукт. На музикалния пазар излезе новия й DVD-албум "Preslava - best video selection 2". Новото DVD включва 10 от най-обичаните и харесвани видеоклипове на "Певицата на 2007", създадени в последните 2 години. Сред тях са видео реализациите към песните "Водка с утеха", "За него не питай", "Заклевам те", "И когато съмне", "Лъжа е", "Моят нов любовник". В "Preslava - best video selection 2" ще намерите и клиповете "Мъж на хоризонта", "Не съм ангел", "Нищо друго" и "Предай се на желанието 2". В новата видео колекция като специален подарък към феновете е включен и специален микс от други обичани клипове на Преслава.
14 март 2008 12:00

ПЛАНЕТА ФОЛК НА ЕДНА ГОДИНА
Тази седмица телевизия "Планета Фолк" навърши своята първа година. Най-младата музикална медия в България много бързо успя да спечели многобройни приятели не само у нас, но и далеч зад пределите на страната. През своята първа година телевизия "Планета Фолк" успя да сложи началото и на няколко документални поредици, чрез които да покаже красотата на Родината, както и майсторлъка на предците ни, пренесен през времето. Зрителите на музикалния канал се запознаха с някои от най-характерните носии за отделните фолклорни области, както и с тънкостите на музикалните инструменти, използвани в традиционния ни фолклор. Екипът на музикалния канал ще изненада своите зрители с няколко оригинални фолклорни програми, в които ще участват най-популярните изпълнители на българска народна музика. Пролетно настроение и много емоции ще има в музикалните филми, които "Планета Фолк" ще подготви специално за големите празници Цветница, Великден и Гергьовден.
14 март 2008 12:00
МАРИЯ АТАКУВА С ВИДЕО
Мария засне най-новия си клип, който е към песента "Не ме обичай". Това е авторска песен на композитора Светослав Лобошки и поетесата Мариета Ангелова. Снимките на клипа са продължили няколко дни на различни площадки в София: в студио, в луксозен хотел и известен клуб. Главната мъжка роля е поверена на известния български актьор Асен Блатечки, който напоследък се снима главно в холивудски продукции. На 23-ти март певицата ще снима и клип на друга своя песен - "Луд в любовта", отново с режисьора Людмил Иларионов и оператора Йордан Петков. Песента "Луд в любовта" се очертава като един от летните хитове по мнението на всички, които вече са я слушали.
14 март 2008 12:00
VI ГОДИШНИ МУЗИКАЛНИ НАГРАДИ НА ТЕЛЕВИЗИЯ "ПЛАНЕТА"
Шестите годишни музикални награди на телевизия "Планета" бяха връчени на 26 февруари в зала №1 на НДК. Зрителите на музикалната телевизия гласуваха близо месец за разпределянето на наградите в 13 призови категории. Певица на годината стана Преслава, а певец на годината - Константин. И двамата затвърдиха успеха си отпреди година. За албум на годината бе отличен "Празник всеки ден" на Ивана. Миналата година призът за албум също бе спечелен от Ивана - с албума "Доза любов". Песен на 2007 година стана "Лъжа е" на Преслава по музика и аранжимент на Велислав Драганински и текст на Лили Димова. Любопитно е, че за песен на 2006 г. бе обявена песен на Преслава - "И когато съмне" по музика на гръцкия композитор Крис Кей, аранжимент на Светослав Лобошки и текст отново на Лили Димова. Зрителите поставиха короната на телевизионната мис на красивата главица на Райна. Самодивата от Сандански за трети път е определена за телевизионна мис. Приза за най-артистично присъствие във видеоклип спечели Камелия. Тя бе наградена от зрителите на музикалната телевизия за изявата си като героиня в политическия трилър "Някой ден", режисиран от Николай Нанков. Наградата за видеоклип отиде при "Завинаги" режисиран от Васил Стефанов. Той бе режисьор и на видеото "C ´est la vie" на Светла Иванова, което отнесе приза преди година. Наградата за дуетна песен отличи хита на Анелия и Миро "Завинаги". Музиката и текстът са на двамата изпълнители, а аранжиментът на парчето е направен от Мага. 2007 бе най-успешната година в кариерата на Галена, което бе признато и с наградата за най-прогресиращ изпълнител. Младата певица Джена безспорно се открояваше сред номинираните за дебют на годината и това направи напълно предсказуемо връчването на наградата в тази категория.
Стартиралата само преди година телевизия "Планета фолк" връчи съвместно с телевизия "Планета" награди за постижения в традиционния фолк през годината. За фолклорен албум на годината бе отличен "На сърце ми лежи" на Нелина. За фолклорна формация на 2007 бяха обявени талантливите младежи от оркестър "Пловдив", а изпълнител на годината стана народната певица Поли Паскова.
От две години музикална компания "Пайнер" използва телевизионния форум за да връчи отличия за най-изявените творци в областта на модерния фолк. Досега са награждавани поетесата Мариета Ангелова и режисьорът Николай Скерлев. За творческия си принос в последните години наградата за 2007 година отиде при композитора Светослав Лобошки, създал хитови песни за повечето от известните изпълнители на музикалната компания.
Във вечерта на наградите бяха обявени и връчени и три юбилейни отличия: Награда за 25 години активна творческа дейност за Веселин Маринов, Награда за 20 години присъствие на музикална сцена за Тони Дачева и Награда за изключителен принос в развитието на музикалната индустрия за Глория. С награда за атрактивно медийно присъствие бе отличена Емилия, а колегата Борис Дали бе обявен за най-предпочитан изпълнител от Планета Пайнер Клубовете в страната. За летен хит на 2007 година бе отличена песента на Гергана "Може би точно ти". Наградата се определя от зрителите на предаването "Фолкмаратон" и бе връчена от неговото телевизионно лице - водещата Жени Койчева. Planeta mobile отличи Константин за успешното представяне на рекламната кампания на новата мобилна услуга. Вестник "GSM ревю" както всяка година обяви награда си за най-популярен рингтон за годината. За 2007 това е песента на Галена "Утешителна награда".
Три радия също връчиха свои отличия от сцената. Фолклорна песен на слушателите на радио "Сигнал +" е "Кога падна над Пирина" изпълнена от Райна. Наградата на радио "Романтика" за любовна песен на 2007 г. спечели "Ако те няма" на Глория и наградата на радио "Вероника" за адреналин в ефира отиде при Вероника за албума и "Адреналин”.
Шестите годишни музикални награди на телевизия "Планета" вече са част от съвременната музикална история. Отличията са в ръцете на наградените. За публиката остана удоволствието от атрактивния спектакъл в зала №1 на НДК, а за всички изпълнители и творци - амбицията за създаването на по-добри песни и видео реализации за радост на почитателите на традиционния и модерния фолк.
01 март 2008 3:00

ДЖЕНА Е В ХОЛАНДИЯ
На 23-ти февруари Джена пее за българската общност и всички свои почитатели в Холандия. За младата певица на "Пайнер" това ще е първо гостуване в Страната на лалетата и тя го очаква с голямо нетърпение. Този концерт превръща Джена в най-пътуващата певица за 2008-ма година до този момент. Гласовитата певица изпрати 2007-ма и посрещна Новата година със своите почитатели в английската столица. Последваха концерти за почитателите на българския попфолк в Турция и отново концерт в Лондон. Джена продължава да записва песни, които ще намерят място в нейния първи самостоятелен албум. Младата звезда на телевизия "Планета" записа няколко дуетни песни със сценични партньори от силния пол. На Годишните музикални награди на "Планета" Джена е номинирана в категорията "Дебют на 2007". На 26-ти февруари певицата ще участва в концертната част на спектакъла с един от новите си дуети.
23 февруари 2008 2:30
"ХИТОВЕТЕ НА ПЛАНЕТА ПАЙНЕР 6"
Най-новата компилация на "Пайнер" е специален подарък за почитателите на попфолка за новия музикален сезон. Новият сборен албум "Хитовете на Планета Пайнер 6" излиза на два носителя, CD и DVD и е в три части. В първата част на новия сборен албум са включени 18 хитови песни, които се излъчват по "Планета". Във втората и третата част са намерили място по 16 от най-големите хитове на звездите на "Планета". В сборната компилация са включени седем от най-добрите дуети, създадени през 2007-ма година. В първата част са намерили място дуетът на Гергана и Жоро Рапа "Може би, точно ти" и "ХХХ" на Мария и DJ Живко Микс. Във II-ра част са включени "Прави любов, а не война" на Глория и Азис, "Намерих те" на Галена и Борис Дали, "Само с теб" на Малина и Азис. Дуетът на Анелия и Миро "Завинаги" и "Страхотна двойка" на Милица и DJ Лъки са в трета част.
В новия албум са включени и "най-пресните" хитове - "Нищо общо" на Галена, "Не съм ангел" на Преслава, "Дъх" на Анелия и др.
23 февруари 2008 2:30
МАЛИНА ПЯ В БРЮКСЕЛ
Преди броени дни звездата на "Планета”, Малина, пя за сънародниците ни в белгийската столица – Брюксел. Купонът в една от най-елитните дискотеки започна в полунощ и продължи до шест часа сутринта. Публиката бе очарована от хитовия репертоар на Огнената звезда, която направи невероятно шоу. Темпераментните парчета на Малина не оставиха безучастен зрител и накараха всички да танцуват заедно с певицата. Хитовете "Друг път" и "Още палиш" покориха присъстващите и бяха извикани многократно на бис. За пътуването си до Брюксел Малина ползва и в двете посоки услугите на италианските авиолинии. Певицата вече напълно е преодоляла шока от авиопроизшествието, което преживя преди няколко месеца. Малина приключва подготовката на третия си самостоятелен албум, който ще бъде на музикалния пазар преди лятото. На Годишните музикални награди на "Планета" Малина е номинирана в категорията "Видеоклип на 2007" за "Друг път".
23 февруари 2008 2:30


ЖИВОТЪТ НА БОРЯНА Е БЕЗ ПАУЗИ
На 18-ти февруари своя рожден ден празнува Боряна, която в момента подготвя дебютния си албум. Певицата ще почерпи свои приятели и роднини в изискан ресторант в родния си град Пазарджик. До този момент младата изпълнителка има 11 попфолк и две авторски македонски песни, с които участва на "Пирин фолк". Изпълнителката вече записа и последната песен от своя първи самостоятелен албум, която се казва "Не бих повярвала". Текстът на най-новата песен на Боряна е на Кремена Димитрова, а аранжиментът е на Тодор Димитров - Токича. В ефира на телевизия "Планета" се излъчват три клипа на Боряна - "Защо не мога", Няма тайни" и "Живот на пауза". До този момент най-голям фурор по време на участията на певицата предизвикват "Защо не мога" и "Живот на пауза". На Годишните музикални награди на телевизия "Планета" Боряна е номинирана за "Дебют на 2007". На 26-ти февруари надпреварата за най-успешен дебютант на "Пайнер" ще e между Боряна, Джена, Жулиета, Персиан и Сиана.
22 февруари 2008 2:00
АНЕЛИЯ ПЯ В ИСТАНБУЛ
Преди седмица обичаната изпълнителка Анелия пя за българската общност в Истанбул, Турция. Певицата е очарована от топлото посрещане и невероятния купон, който се развихри по време на участието. Анелия не се ограничи само в изпълнение на песни от своя репертоар, а поздрави гостите и с народни песни, и с големи балкански хитове. Безспорният хит "Единствен ти" бе песента, която покори публиката и няколко пъти бе викана на бис. Анелия е готова със записите на песните, които ще включи в новия си албум, който много скоро ще е факт. До момента са готови десет песни, остава записът само още една песен по текст на Ваня Щерева. До броени дни хитовата изпълнителка на "Пайнер" ще заснеме и нова фото сесия за обложката на албума. За Годишните награди на телевизия "Планета" дуетът на Анелия и Миро, "Завинаги" е номиниран в две категории.
Анелия е номинирана и в категорията "Певица на 2007" заедно с Глория, Емилия, Преслава и Райна.
22 февруари 2008 2:00
РАЙНА И КОНСТАНТИН ОТСКОЧИХА ДО ИСПАНИЯ
Наскоро Райна и Константин пяха за многобройните си почитатели в Сеговия, Испания. И за двамата това е първо гостуване в Сеговия, но поради краткия престой, те не успяха да разгледат местните забележителности. Концертът на българските звезди в най-популярната дискотека в Сеговия започна в един след полунощ и завърши в шест сутринта. В дискотеката имаше толкова много гости, че се наложи всички желаещи да влизат на смени, за да видят своите любимци. Много от гостите, които не успяха да станат част от празника, изчакаха края на участието и бяха възнаградени с автографи. Преди концерта в Испания Райна успя да запише четири нови песни в студиото на "Пайнер" в рамките на няколко дни. Красивата певица позира пред обектива на фотографа Йордан Петков за обложката на новия си албум. Новият самостоятелен албум на красавицата ще зарадва почитателите и през месец март.


КАМЕЛИЯ С НОВИ ПЕСНИ И КЛИП
Камелия записа в студиото на "Пайнер" две нови песни - "Никотин" и "Временни раздели". "Никотин" е песен с потенциален хитов заряд по текст на Лиляна Димова и аранжимент на Светослав Лобошки. На 17-ти февруари певицата ще снима и клип към песента "Никотин" с режисьора Николай Нанков. Официалната премиера на песента "Никотин" и клипът към нея ще бъде на концерта за Годишните награди на "Планета". След успешното си турне в Щатите Камелия усилено записва песни за новия си албум, който ще е готов до края на март. На Празника на влюбените, 14-ти февруари, русото вълшебство ще бъде с почитателите си в Асеновград, където има участие. На Шестите годишни музикални награди на телевизия "Планета" Камелия е номинирана в две категории. Камелия е номинирана в категорията "Мис Планета" заедно с Андреа, Галена, Милица и Райна. Видеото към песента "Някой ден" ще премери сили с още пет топ-клипа в категорията "Видеоклип на 2007".
12 февруари 2008 5:30
ГЛОРИЯ И НЕЛИНА ПЕЯТ В САЩ
Глория и Нелина са двете звезди, които откриват концертния сезон на "Пайнер" за 2008-ма година в САЩ. Двете певици са по едно и също време в Щатите, но маршрута на концертните им турнета е коренно различен. Глория замина за САЩ на 24-ти януари и на път за Сиатъл, където е първият й концерт, успя да разгледа Вашингтон. Глория е първата певица от музикална компания "Пайнер", която е имала концерти в САЩ и в Австралия. Концертното турне на Нелина в Щатите стартира от Чикаго, където е най-голямата българска общност. Още в България Жената-глас си уреди специална среща на 12-ти февруари с Мая, която е в Лас Вегас. Двете певици вече имат план как да оползотворят времето си заедно - шопинг, разглеждане на забележителности и прочутите казина. Броени дни преди заминаването си за Щатите Нелина снима два клипа - "България" и "За любов и още нещо".
12 февруари 2008 5:20
ПРЕСЛАВА В НОВО АМПЛОА
Преслава стана рекламно лице на модна линия дрехи и отново доказа, че е перфектна във всяко свое начинание. Звездата на "Планета" позира за рекламната фото сесия на младежката модна линия заедно със своя колега Миро. Засега двамата не планират запис на дуетна песен, въпреки слуховете за евентуален съвместен проект. В момента една от водещите певици на музикална компания "Пайнер" се радва на успеха на своя нов албум "Не съм ангел". Видеоклиповете на заглавната песен и "Моят нов любовник" вече се превърнаха в тотални хитове и покориха класациите. Преслава е певицата с най-много номинации за Шестите годишни награди на телевизия "Планета". Тя ще премери сили в категориите "Видеоклип на 2007" и "Артистично присъствие", където е номинирана с "Предай се на желанието 2". Тоталният хит на Преслава, "Лъжа е", съвсем заслужено намери място в номинациите за "Песен на 2007". Преслава е номинирана и в категорията "Албум на 2007" за "Интрига", като и за "Певица на 2007".
12 февруари 2008 5:00

ЖУЛИЕТА С НОВ КЛИП
Младата певица Жулиета вече е готова с втория си клип, който е към песента "Колекция от сърца". Музиката и аранжиментът на "Колекция от сърца" са на Пламен Стойчев - Папо, а текстът е на Лиляна Димова. Красивата певица работи по новото си видео с режисьора Людмил Иларионов – Люси и оператора Йордан Петков. Клипът е сниман два дни в популярен столичен клуб като действието се развива на две снимачни площадки. Една от основните мъжки роли в клипа е поверена на Александър, първи братовчед на певицата, който се справя успешно с ролята. Жулиета записа и две авторски песни на Тодор Димитров - Токича - "Още ме боли" и "Дай ми". На 4-ти и 5-ти март са планирани снимките на третия клип на обещаващата млада певица към песента "Дай ми". Другата нова песен, която предстои да бъде записана е по музиката на Даниел Ганев, а текстът е на Мариета Ангелова. Жулиета подписа договор с "Пайнер" на 20-ти март 2007-ма година и до този момент има записани осем песни.
11 февруари 2008 11:45
ГЕРГАНА ПУСНА ВТОРИ ДУЕТ С ЖОРО РАПА
Преди близо месец Гергана записа втората си дуетна песен с Жоро Рапа, която се казва "Забрави". "Забрави" е по музика и аранжимент на Тодор Димитров - Токича, а текстът е на Пламен Стойчев. Клипът към песента "Забрави" бе заснет на специални декори, на които се разигра истински екшън. За новото си видео певицата се довери на режисьора Васил Стефанов, с който работи за първи път. Специално участие в клипа има Трой, който е един от най-известните каскадьори в България, снимащ се в западни екшън-продукции. Гергана истински се забавлява по време на снимките, въпреки че актьорските й задачи включваха много екшън-сцени. По време на снимките звездата на "Пайнер" се почувства като истинска актриса в мащабна кинопродукция. За Шестите годишни музикални награди на "Планета" Гергана е номинирана за "Албум на 2007" за "Сладката страна на нещата". Певицата е номинирана и в категорията "Дуетна песен на 2007" за "Може би, точно ти" с Жоро Рапа.
11 февруари 2008 11:40
РАЙНА В ГОРЕЩО ВИДЕО
Райна засне горещо и провокативно видео към най-новата си танцувална песен с режисьора Николай Скерлев. Снимките бяха два дни на различни площадки - на специални декори в студио в София, в салон за красота и в дискотека в Русе. Песента носи еротично послание, в духа на което е решена и визията на певицата - провокативна и гореща. В новия си клип Райна танцува с шест момичета от балет "Ню Екс" и сменя пет различни визии. Талантливата певица е научила хореографията за танците в новото си видео за рекордните три часа. В средата на февруари Райна ще зарадва почитателите си с още един нов клип, който ще бъде пълна противоположност на сегашния. Певицата подготвя новия си самостоятелен албум, който ще бъде на музикалния пазар за 8-ми март. До броени дни "Мис Планета 2006" ще снима и нова фото сесия с Йордан Петков в "Планет Студио". За Годишните музикални награди на телевизия "Планета" Райна е номинирана в четири категории.
10 февруари 2008 9:00


АНЕЛИЯ НА СКИ В ЗЕРМАТ
Анелия записа нова песен в студиото на "Пайнер" в Димитровград със заглавие "Трети път". Музиката е авторска композиция на Светослав Лобошки, а текстът е написан от Мариета Ангелова. Песента ще бъде включена в новия самостоятелен албум на звездата, който се очаква да бъде завършен през пролетта. Анелия засне и нов видеоклип, който е към песента "Следи от любовта" с режисьора Николай Нанков. "Следи от любовта" също е по музика на Светослав Лобошки, а текстът е дело на Лиляна Димова. Снимките продължиха 12 часа на два терена в столицата - хотел и атрактивен мост в района на "Захарна фабрика”. В снимките на видеоклипа "Следи от любовта" участват над 20 статисти, 9 автомобила и 12 чадъра. Преди снимките на новия си клип Анелия си позволи едноседмична ваканция в швейцарските Алпи. Певицата за първи път кара ски, но въпреки неволите на начинаещите скиори, успя да се отдаде на зимното удоволствие.
10 февруари 2008 9:00
ЕЛЕНА В КАМПАНИЯТА ПРОТИВ НАСИЛИЕТО
"Достатъчно" е новият видеоклип на Елена, който е своеобразен мини-филм, изпълнен с много провокации. Различното звучене на песента носи и коренно различната визия на клипа, нещо което Елена винаги е търсела в изявите си. Режисьор на видеото е Тенчо Янчев, оператор e Иван Иванов, а това е екипът, с който певицата работи през последната година. Местата на снимките са избрани в модерна пловдивска дискотека и старинна къща в центъра на град Хасково. Новият видеоклип на Елена е ангажиран в подкрепа на кампанията срещу домашното насилие. Целта на екипа във видеоклипа "Достатъчно" е да покаже негативите след сблъсъка на силната и слабата страна в човека. Това обяснява стряскащия грим на певицата в някои от сцените на видеото, дело на Сиси, ученичка на Димитър Коклин. Ролите на родителите, запечатали насилието в съзнанието на децата си, се изпълняват от актьори от "Драматичен театър - Хасково". Социалното послание на песента "Достатъчно" е, че никой не може да вземе съдбоносните решения, освен нас самите.
09 февруари 2008 1:46
ДЖЕНА В ПЪРВАТА СЕРИЯ НА ЖИВОТА
Преди броени дни Джена засне клип към една от най-новите песни, които прибави към репертоара си. Певицата е автор на текста на "Животът няма втора серия", а за аранжимента се довери на Велислав Драганински. Талантливата изпълнителка работи по новото си видео с режисьора Людмил Иларионов - Люси и оператора Йордан Петков. Клипът е сниман в продължение на няколко дни в София - в дизайнерски апартамент и на открито. В клипа "Животът няма втора серия" главната мъжка роля е поверена на един от "Изкусителите". Роля в новото видео на Джена получи и най-добрата й приятелка Габриела, която е модел в Швейцария. В края на януари певицата за втори път имаше концерт за българската общност във Великобритания. Певицата се разходи по любимите си места край "Парламента" близо до река Темза и пи сутрешното си кафе в х-л "Хилтън". За Годишните награди на "Планета" Джена е подготвила изненада и ще се появи на сцената с нов дуетен партньор.
09 февруари 2008 1:45


ТОНИ ПРАЗНУВА В ЯМБОЛ
На 6-ти февруари Тони Дачева празнува своя рожден ден с шумна и весела приятелска компания в Ямбол. Певицата цял ден приема поздравления по телефона от свои приятели и почитатели от цялата страна. Стотици SMS-и от България и чужбина полетяха към една от най-обичаните и утвърдени певици на "Пайнер". Толкова много приятели на певицата се обадиха, за да я поздравят, че в един момент тя не можа да сдържи сълзите си от радост.
Ива, една от най-заклетите й фенки, я зарадва с колет с много мили подаръци, както и с лично пожелание за рождения ден. "Бяла лястовица" е най-новият клип на Тони Дачева, който се излъчва в ефира на телевизия "Планета". "Бяла лястовица" е заглавната песен на най-новия съвместен албум на Тони Дачева и Найден Милков. Най-малкият участник в клипа "Бяла лястовица" е на една годинка, казва се Стивън, а Тони Дачева е негова кръстница. Най-запомнящият се момент по време на снимките на клипа бе, когато съвсем ненадейно малкия Стивън проходи.
09 февруари 2008 1:43
ВСИЧКО Е НОВО ЗА ТАТЯНА
Татяна записа в студиото на музикална компания "Пайнер" най-новата си песен, която се казва "Никога вече". Музиката и аранжиментът на новата динамична песен са на Пламен Стойчев - Папо, а текстът е на Лиляна Димова. Това е петата нова песен на Татяна след "Ще полудея", "Събота вечер", "Прекалено" и "Всичко е любов". Освен новата песен, изпълнителката има още един повод за празнуване - нов бял луксозен японски автомобил. Само още един човек в България притежава същото луксозно спортно возило, което е снабдено с невероятни екстри. На 3-ти февруари звездата на телевизия "Планета", "освети" новата си кола и дома си, който ремонтира наскоро. На 14-ти февруари Татяна ще празнува "Деня на влюбените" със своите почитатели в елитен фолкклуб в София. Татяна вече се радва на новата си фото сесия, която засне наскоро в луксозен хотел в Боровец с фотографа Йордан Петков. За перфектния грим на певицата в четирите визии се погрижи топ-гримьора на звездите - Кирил Чалъков.
09 февруари 2008 9:00
ГАЛЕНА И "ЕКСПОУЗ" - "НИЩО ОБЩО"
Дългоочакваното видео към песента "Нищо общо" вече се излъчва в ефира на "Планета" ТВ с голям успех. Идеята за дуета "Нищо общо" е на Галена, която лично поканила Цвети от "Експоуз" за своя дуетна половинка. Клипът е сниман два дни, в най-големия студ, който "скова" столицата точно на хубавия празник Никулден. Режисьор на "Нищо общо" е Станислав Христов – Стенли, оператор е Иван Иванов, а сценарист е Цвети. Във видеоклипа участват 20 красиви мъже, които стоически издържаха да се снимат полуголи на минусовите температури. Майсторският аранжимент на "Нищо общо" е на Велислав Драганински, а брилянтният текст е дело на Мариета Ангелова. Четири авторски песни остават до приключването на записите на втория самостоятелен албум на Галена. Две от песните атрактивната певица вече записа - "Мъж ако те заговори" /работно заглавие/ и "Не поглеждай в мен".
В новия самостоятелен албум на "Мис Секси 2006" ще са включени и пет нови песни, които не са чувани досега.
05 февруари 2008 12:50


ЯНИЦА С "ПРОТИВООТРОВА"
Яница засне клип към песента "Противоотрова" с режисьора Людмил Иларионов – Люси и оператора Йордан Петков. Новата песен на изпълнителката е включена в сборната компилация на "Пайнер" – "Folk Collection 3". Текстът на "Противоотрова" е написан от поетесата Мариета Ангелова, а аранжиментът е на Димитър Петров. Снимките бяха в красивия крайдунавски град Русе в една от старите къщи в центъра на града. Уникалната сграда се стопанисва от Кметството на град Русе и е истинско архитектурно бижу. Снимачният екип на телевизия "Планета" ще запомни снимките с минусовите температури на терен. За снимките на този клип за визията на певицата се погрижи стилист, който се съобрази и с архитектурата на сградата. Перипетиите със студа продължиха и след финала на снимките, защото екипът пътува от Русе до София девет часа заради снега.
05 февруари 2008 12:50
МАРИЯ ЗАПИСА "ЛУД В ЛЮБОВТА"
През последните дни чаровната Мария записа две нови песни в студиото на музикална компания "Пайнер". Новите песни "Не ме обичай" и "Луд в любовта" са по музика и аранжимент на Светослав Лобошки и текст на Мариета Ангелова. Много скоро една от новите песни на Мария ще се сдобие с видеоклип, чиято премиера ще бъде по "Планета". Междувременно Мария и нейният съпруг приключиха с ремонта и обзавеждането на семейното им жилище. Певицата е много доволна от резултата, тъй като след освежаването апартаментът е станал още по-уютен. За Годишните музикални награди на телевизия "Планета", Мария е номинирана в две категории. В категорията за "Дуетна песен на 2007", певицата е номинирана с DJ Живко Микс за съвместната им песен "ХХХ". Мария ще се бори и в категорията "Видеоклип на 2007", където участва с видеото към песента "Изпепелена". Режисьор на ефектното видео е Людмил Иларионов - Люси, с който Мария работи през последната година.
05 февруари 2008 12:40
ГЕРГАНА ЗАСНЕ КЛИП
На 22-ри януари Гергана завърши снимките на най-новия си клип, който е към песента "Забрави". Режисьор на клипа "Забрави" е Васил Стефанов, който миналата година бе отличен на Годишните награди на "Планета". На снимачната площадка на специално построения за клипа декор се разигра истински екшън. Певицата с най-чаровната усмивка запази мълчание за подробностите около снимките, но сподели, че ни очакват изненади. Новият клип на Гергана "Забрави" ще се излъчи в ефира на телевизия "Планета" до броени дни. На предстоящите Годишни музикални награди на "Планета" ТВ певицата е номинирана в две категории. На 26-ти февруари Гергана и Жоро Рапа ще се състезават в категорията "Дуетна песен на 2007" с "Може би, точно ти".
Гергана е номинирана и в категорията "Албум на 2007" за своя проект "Сладката страна на нещата".


РАЙНА ЩЕ СТАВА СТУДЕНТКА
Едно от нещата, които Райна си обеща да свърши през Новата 2008-ма година е да продължи образованието си. Певицата си е харесала специалността "Психология" и е твърдо решена да заляга над учебниците, за да постигне целта си. Тя е избрала две висши учебни заведения, в които да кандидатства - Софийския университет и Нов български университет. От месец март чаровната половинка на Константин започва подготвителни курсове в Софийския университет. В същото време Райна ще посещава и курсове по английски език, за да усъвършенства познанията си. Певицата споделя, че психологията я влече отдавна и смята, че наученото по специалността ще й помогне много в общуването с хората. Въпреки, че покрай натоварения си график трудно намира време за учене, тя е твърдо решена да се развива в тази област. Покрай кандидатстването в университета тя отново се чувства като ученичка, на която й предстои първия учебен ден.
27 януари 2008 8:30
ПЕСЕН НА ГОДИНАТА
На 26 февруари телевизия "Планета" ще връчи Годишните си музикални награди за 2007-ма година. Пищната церемония ще се проведе в най-голямата концертна зала в България - Зала 1 на НДК, София. Отново се очаква една от най-вълнуващите категории да бъде тази за избор на песен за изминалата година. През 2006-та година след оспорвана "борба" песента „И когато съмне” на Преслава спечели престижната награда. За 2007-ма година в тази категория са номинирани шест песни, които се доказаха като безспорни хитове. Ивана с песента „Адрес Любов”, Галена с „Утешителна награда” и Глория с „Ако те няма” ще си оспорват приза. За песен на 2007-ма година са номинирани и „Единствен ти” на Анелия и „Лъжа е” на Преслава. Мъжкото присъствие в тази категория е за първата песен на Константин, записана в „Пайнер мюзик” - „По-щастлива”. Вече започна и гласуването, където зрителите на най-гледания музикален канал могат да подкрепят своите любими песни.
26 януари 2008 2:30
ДРАГО ПРАЗНУВА ЧРД
Един от най-обичаните телевизионни водещи в България, Драго Драганов, отпразнува рождения си ден. Хубавите изненади по случай празника за изпълнителя на „Пайнер мюзик” започнаха още в ранна сутрин. Първата изненада бе огромен екстравагантен букет от екзотични цветя, който му бе изпратен по куриер. Страхотния подарък за Драго бе изпратен от председателката на „Сдружението за поощряване на деца - таланти” в Русе.
Истинска еуфория предизвика и огромна торта, изпратена на Драго от негова вярна почитателка от Годеч. Наред с кулинарното изкушение, тя изпрати като подарък за рожденика и 3 огромни кутии с домашно приготвени сладки. През целия ден Драго бе обсипан с поздравления и хубави пожелания от колеги, близки и почитатели. Вечерта обичания ТВ водещ отпразнува рождения си ден в домашна обстановка, в тесен кръг най-близки приятели. Те също се бяха погрижили за ексцентричен подарък - Драго вече е горд собственик на чисто черния заек Джани.
26 януари 2008 2:00


КАМЕЛИЯ - "СВАТБА"
Истинско оживление из медийните среди предизвика новината, че Камелия се е омъжила тайно в Щатите. Повод за тази мълва даде снимка, на която звездата е облечена в булчинска рокля, и целува загадъчен джентълмен. Истината обаче е, че въпросният мъж е не кой да е, а Джордж Клуни, а снимката е направена в музея на „Мадам Тюсо”. След като видяла восъчната фигура на любимия си актьор, Камелия не могла да устои на изкушението да се снима с него. За да бъде по-запомнящ се момента, певицата решила специално за снимката да облече булчинска рокля. Камелия се шегува, че приема този спомен с восъчната фигура на Джордж Клуни като репетиция за истинската си сватба. Певицата споделя, че според всички хороскопи, през тази година й се пада да каже „да” на любимия човек. Така че, дали провокативната Камелия ще мине под венчило през 2008 година, само времето ще покаже.
26 януари 2008 2:00
ГОДИШНИ НАГРАДИ НА ТЕЛЕВИЗИЯ "ПЛАНЕТА"
Стартира гласуването за Годишните музикални награди на телевизия "Планета" за 2007-ма година. Зрителите на най-гледания музикален канал могат да подкрепят своите любими песни, видеоклипове и изпълнители. Крайният срок да дадете своя глас за Годишните награди на телевизия "Планета" е 20-ти февруари 2008-ма година. За да бъде по-пълно и обективно избирането на победителите, феновете могат да гласуват по три начина. Те могат да изпратят SMS-и, да попълнят анкетни карти в сайта на медията или чрез телефона на зрителя. За Шестите годишни музикални награди на телевизия "Планета" може да се гласува в 13 категории. Сред тях в областта на фолклора ще има три награди - за изпълнител, за фолклорна формация и за фолклорен албум на годината. В оспорвана борба за престижните статуетки влизат най-изявените изпълнители на "Планета" ТВ. Най-голяма е конкуренцията в категориите "Певец", "Певица", "Албум", "Видеоклип" и "Песен на 2007 година".
25 януари 2008 2:30
БОРИС ДАЛИ И НЕГОВИТЕ ПАРТНЬОРКИ
Борис Дали се очертава като един от най-желаните дуетни партньори сред изпълнителите на музикална компания "Пайнер". Само за две години цели четири негови колежки го предпочетоха за своя дуетна половинка. Първата, която записа дует с чаровния изпълнител бе Поли Паскова, която му повери мъжката партия в песента "Трудно се рожба отглежда". Преди няколко месеца двамата изпълнители на "Пайнер" записаха още една дуетна народна песен - "Море, Калинчицо". След дуетите с Милко Калайджиев, Преслава също реши да запише съвместна песен с Борис Дали. За съвсем кратко време дуетната им песен "Първи в сърцето" покори сърцата на всички почитатели и се превърна в тотален хит. Следващата дуетна партньорка на певеца с неустоимата усмивка бе Галена, която записа два дуета с него. Първия им дует "Намерих те" бе сред най-аплодираните песни на турнето "Планета Дерби 2007", а втория - "Всяка нощ" набира все по-голяма скорост. Най-новата дуетна партньорка на Борис Дали е Джена, с която преди броени дни записаха песента "Обич вечна", по текст на Мариета Ангелова.
25 януари 2008

ГАЛЕНА ЗАПИСА НОВИ ПЕСНИ
Преди броени дни Галена записа две нови песни в студиото на музикална компания "Пайнер". "Мъж ако те заговори" е работното заглавие на новата ритмична песен с ориенталско звучене по музика на Даниел Ганев. Втората песен "Не поглеждай в мен" е композирана и аранжирана от Светослав Лобошки, а текстът е на Мариета Ангелова. На 26-ти февруари в Зала 1 на НДК Галена и "Експоуз" ще изпълнят за първи път пред публика дуетната си песен "Нищо общо". На предстоящите Годишни музикални награди на телевизия "Планета" Галена е номинирана в четири категории. На 26-ти февруари певицата ще участва в надпреварата за престижните статуетки за "Най-прогресиращ изпълнител" и "Мис Планета". В категорията "Най-прогресиращ изпълнител на 2007" състезанието е между Андреа, Борис Дали, Галена, Димана и Илиян. В категорията "Дуетна песен на 2007" Галена и Борис Дали са номинирани със своя тотален хит "Намерих те". Съвсем заслужено "Утешителна награда" попадна сред шестте предложения за "Песен на 2007".
25 януари 2008 2:00
ПОЛИ ПАСКОВА СТЯГА НОВ АЛБУМ
Поли Паскова е почти изцяло готова с новия си самостоятелен албум, който се очаква да излезе в началото на март. Новият проект на обичаната певица ще съдържа 16 авторски народни песни, повечето от които са хороводни и динамични. Освен традиционните песни с македонско звучене, с които е популярна, в албума Поли е включила и 2 модернизирани шопски песни. Една от тях е новата дуетна песен на певицата с Борис Дали - "Море, Калинчицо", която е техния втори съвместен проект. Първата дуетна песен на Поли Паскова и Борис Дали бе "Трудно се рожба отглежда", която за кратко време стана фаворит на публиката. През май, Поли Паскова ще бъде специален гост на фестивал в Лион, организиран от Асоциацията на българите във Франция. Заедно с певицата, за фестивала в Лион ще пътуват и четирима танцьори от формация "Етноритъм". Певицата намира време и за разходки с малкия Никола като компания често им правят Валя и нейната дъщеричка Мария. Отскоро Поли Паскова посещава фитнес зала, където прави специални упражнения за тонус, под зоркото око на личен инструктор.
20 януари 2008 9:30
"ПРАЗНИЧЕН ХОРОВОД - 5"
"Празничен хоровод - 5" е новото заглавие, което зарадва всички почитатели на хубавата българска народна музика тази седмица. Петата част от поредицата включва 32 чудесни песни на най-именитите оркестри и изпълнители. Компилацията излиза на двойно CD и DVD като оркестър "Канарите" представят лицето на поредицата с 3 песни на Атанас Стоев. "Виевска фолк група" е включила два класически родопски хита от албума си "Родопски звън - 30 години". И най-младата оркестрова формация - оркестър "Пловдив" не са забравени в хороводната поредица, като са включени с китка от 3 песни. Иван Дяков е избрал за хороводния сборник песните си "Вдигни чаша" и "В градина мома седеше". Щастливата невеста Поли Паскова е представена с авторската песен "Как ми липсваш" и с народната "Разболе се младо македонче". Със свои песни в новата компилация участват и Николай Славеев, Славка Калчева, Роси Пейчева, Юри Крумов и Янко Неделчев. В компилацията са включени и песни на представители на модерния фолк, които изпълняват и народни песни - Нелина, Екстра Нина и Силвия.
20 януари 2008 9:30

СИЛВИЯ ПОДГОТВЯ ФОЛК DVD
Обичаната изпълнителка на "Пайнер", Силвия, подготвя самостоятелно DVD с български народни песни. Неотдавна певицата издаде и самостоятелен албум с народни песни "Закъсняла прошка", който се прие много добре от феновете. В DVD албума тя ще включи видео версии на всички песни от албума, като режисьор на телевизионните реализации е инж. Жоро Колев. Песните в предстоящия DVD албум на Силвия са 12, като три от тях са обединени в македонска китка. 2007-ма година бе изключително успешна за певицата - на Празника на Раднево тя бе отличена със Специалната награда за принос към града. За Силвия това признание съвпадна с навършването на десет години на професионална сцена. На фестивала "Пирин фолк" в Сандански Силвия получи Наградата за авторска македонска песен за "Закъсняла прошка". Музиката и аранжиментът са на Светослав Лобошки, а текстът е написан от Катя Кирянова. В новото си DVD певицата ще включи като бонус и концертното изпълнение от сцената на летния театър в Сандански.
20 януари 2008 9:30
МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ - БАЩА НА ШАМПИОН
За поредна година Милко Калайджиев подари на съпругата и синовете си зимна ваканция в любимия на цялото семейство Велинград. Този път фамилията отседна в нов четири звезден хотел, като основната част от дните четиримата прекараха по снежните писти на Юндола. По време на ваканцията, наред с приятните посещения на топлия басейн в хотела, Милко записа близнаците и на ски училище. Антонио спечели състезанието по ски слалом в два манша, като изпревари значително по-големи деца, участващи в спусканията. Цялото семейство остана много доволно от ваканцията и със съжаление се завърна след прекрасната зимна седмица обратно в Свиленград. Наскоро Милко записа две нови песни, едната от които е баладата "Грешница" по текст на Лиляна Димова и музика на Иво Моллов. Другата песен е "Боксувай на място" по музика на Стоян Генов, аранжимент на Велислав Драганински и текст на Свобода Даскалова. В най-новата компилация "Пайнер хит сезони - зима 2008" е включена новата песен на Милко Калайджиев "Истината боли".
19 януари 2008 10:30
НЕЛИНА СЕ ГОТВИ ЗА САЩ
Песента на Нелина "Завръщане" все по-убедително се утвърждава като една от най-харесваните песни с фолклорно звучене. Тази година песента по текст на Катя Викьова и музика на Светослав Лобошки оглави челното място в две класации, определени от феновете. В началото на есента на 2007 "Завръщане" бе определена като "Хит на месеца" от слушателите на радио "Сигнал +". Зрителите също оцениха песента по достойнство и я определиха за "Фолк хит на месец декември" по телевизия "Планета Фолк". През този уикенд Нелина ще се отдаде на ски емоции в Боровец заедно с четиригодишния си син Кристиян. Макар че отскоро е любител на този вид спорт, малкия Криско вече убедително превъзхожда своята майка в ски уменията. В началото на месец февруари Нелина заминава на турне в САЩ. Плануваното пътуване е в пълен синхрон с късмета, който Нелина изтегли от новогодишната баница - "вечен купон".
19 януари 2008 10:30


ТОНИ ДАЧЕВА НА СКИ
В първите дни на януари Тони Дачева и Найден Милков си подариха традиционната зимна ски ваканция. От 4-ти януари звездната двойка се пързаля по красивите ски писти на италианския курорт Мадона де Кампильо. Интересен факт е, че именно в Мадона де Кампильо Тони Дачева и Найден Милков посрещнаха новото хилядолетие. Обичаната певица е запалена скиорка от девет години и не пропуска зима без да се отдаде на любимия си спорт.
Известният дует предпочете за втори път пистите на Италия пред традиционните ски ваканции в Австрия. По думите на Тони Дачева тези няколко дни са изпъстрени с много положителни емоции с весела и шумна компания. Новата 2008-ма година певицата посрещна с приятели в Ямбол, а от баницата й се падна здраве, най-хубавия късмет. До броени дни в ефира на телевизия "Планета" ще бъде премиерата на най-новия клип на певицата "Бяла лястовица".
Петьо Картулев е режисьор и оператор на новото видео, което е снимано в Стара Загора и Ямбол.
19 януари 2008 10:30
ПРЕСЛАВА ПОДГОТВЯ ПРОМОЦИЯ
Горещите новини за Преслава са, че на 10-ти февруари тя ще направи промоция на новия си албум "Не съм ангел". "Певицата на 2006" ще представи новите си песни в елитен столичен клуб, където пя навръх Нова година. Екип на "Планета" ще заснеме промоцията и скоро след това зрителите на най-обичаната телевизия ще могат да я гледат в ефир. Хитовия албум на Преслава е на музикалния пазар от 15-ти декември и се радва на голям интерес. В албума "Не съм ангел" са намерили място единадесет песни плюс инструментала на заглавната песен. Официалната премиера на заглавната песен "Не съм ангел" бе на концерта по случай Шестия рожден ден на "Планета". На 29-ти ноември на сцената на най-голямата концертна зала в България Преслава представи три от новите си песни. В ефира на "Планета" се излъчват два пилотни клипа към албума "Не съм ангел" - на заглавната песен и "Моят нов любовник". Преслава е номинирана в пет различните категории за Годишните награди на телевизия "Планета".
18 януари 2008 12:10
ЕМИЛИЯ ЩЕ СТАВА МАЙКА
Една от най-обичаните звезди на телевизия "Планета", Емилия, вече е в шестия месец от своята бременност. Бъдещата майка съвсем скоро ще излезе в заслужена почивка, тъй като до датата на очакваното събитие остават само 3 месеца. Засега според всички изследвания и видеозони, на които певицата се е подложила, детето ще бъде момченце. Емилия все още не се е спряла на конкретно име за бебето, но твърди, че най-важното за нея е името да бъде хубаво и звучно. Бъдещата майка сподели, че от суеверие не е купувала нищо за детето, тъй като все още има много време до очакваната дата. Бебето на хитовата изпълнителка би трябвало да се появи на бял свят в края на най-хубавия пролетен месец - май. Засега Емилия е качила само няколко килограма, тъй като внимава с какво се храни и спазва специален хранителен режим. Певицата си пожелава всички нейни близки да са живи и здрави, и да бъдат до нея в най-важното събитие в живота й.

МАРИЯ ПРАЗНУВА НА 13
На 13-ти януари Мария, певицата с неустоим чар и магнетизъм, празнува своя рожден ден. Звездата на телевизия "Планета" празнува в тесен семеен кръг - първо в луксозен столичен ресторант, а после и в пиано бар. Митко, любимият мъж на Мария, успя да я изненада с бутикова сладоледова торта и красив романтичен подарък. По думите на певицата най-близките й хора са направили празника незабравим и затова ще запази спомена за дълго. За Новата 2008-ма година Мария си пожелава много нови хитове и мир и любов в семейството. Красивата певица е готова с две нови песни, които много скоро ще запише в студиото на "Пайнер". И двете песни са на утвърдения творчески тандем - композитора Светослав Лобошки и поетесата Мариета Ангелова. Новите песни на Мария са "Не ме обичай" и "Луд в любовта" като в началото на февруари предстоят снимките на клип на една от тях. Много скоро многобройните почитатели на сексапилната певица ще имат възможността да видят и новата й фото сесия.
18 януари 2008 11:40
МАГДА ЗАПИСА НОВИ ПЕСНИ
Магда прекара празничните дни около Коледа в Бургас със своето семейство и със своя приятел Красимир. Късметите, които чаровната певица изтегли от новогодишната баница бяха "работа" и "дете". След празничната коледно-новогодишна фиеста, Магда започна усилена работа върху песните от предстоящия си албум. Той ще бъде трети поред в кариерата на певицата, след "Случаен флирт" и "Спаси ме, любов". Магда вече е изцяло готова с половината песни от албума като й предстои да запише още 6 песни в студиото на "Пайнер". Певицата планира новото бижу в музикалната й кариера да бъде в ръцете на феновете в началото на пролетта. Една от песните от предстоящия албум, "Любовна паника", бе песента, с която Магда участва в Новогодишната програма "От всичко най-най". Дни преди началото на новата 2008 година, певицата засне и нова фото сесия с фотографа Йордан Петков.
Именно кадрите от тази фото сесия ще украсят обложката на предстоящия нов албум на звездата.
14 януари 2008 10:00
ЕЛЕНА ИМА НОВ КЛИП
Новините около Елена са, че след броени дни ще снима клип към най-новата си песен "Достатъчно". За реализацията на новото си видео певицата се е доверила на режисьора Тенчо Янчев и оператора Иван Иванов. Снимките на клипа ще продължат два дни на различни снимачни терени в Пловдив и в Хасково. Специално за видео реализацията на "Достатъчно" са ангажирани професионални актьори от Димитровградския театър. Певицата е готова с още девет нови песни, които да края на месец януари ще запише в студиото на "Пайнер". В предстоящия нов албум на Елена ще има три дуета с нейни колеги – DJ Живко Микс, DJ Стамен и Gugi. "Първата-последната", новият дует на Елена и Живко Микс, е по текст на Росен Димитров и музика на Велислав Драганински. Певицата посрещна Новата 2008-ма година със своите почитатели от Дупница и Симитли, където пя на площада. Новогодишните късмети, които се паднаха на Елена са предстоящи изненади и много адреналин.
14 януари 2008 8:00

РАЙНА - РАБОТИ ВЪРХУ НОВ АЛБУМ
От новогодишната баница Райна си изтегли късмета "Ще намериш това, което ще те изстреля на върха". Едва ли има по-хубаво "предсказание" от това за предстоящия да излезе нов самостоятелен албум на чаровната певица. Райна вече е готова с четири от песните, които ще бъдат включени в новия проект, като й предстои да запише още осем в студиото на "Пайнер". Сред песните, които ще бъдат включени в албума са вече познатите "На всички обичани преди" и "Вземи свободата". За песните в новия си албум, Райна се е доверила на различни композитори и текстописци, за да бъде по-разнообразно цялостното звучене. Певицата е особено прецизна в селекцията на песните и обещава, че сред включените 12 песни ще има 12 хита. На същото мнение са и всички, имали възможността да чуят песните от предстоящия нов албум, който се очаква да излезе на 8 март. На 28 и 29 януари Райна ще заснеме видеоклип към нова песен, като отново ще се довери на режисьора Николай Скерлев. След трескавата подготовка за албума, Райна планира романтична 10-дневна почивка в Дубай, със своята половинка Константин.
13 януари 2008 1:00
ЖУЛИЕТА С "КОЛЕКЦИЯ ОТ СЪРЦА"
Съвсем скоро една от най-младите звезди на "Пайнер мюзик", Жулиета, ще зарадва всички свои фенове с нов видеоклип. Новото видео ще бъде към песента "Колекция от сърца", която вече се наложи като любима песен на почитателите на певицата. За новия си клип, Жулиета за първи път работи с екипа на режисьора Людмил Иларионов - Люси и оператора Йордан Петков. Интересен факт е, че в новото видео на Жулиета участват две от най-добрите й приятелки, Невена и Калина. В "Колекция от сърца", трите дами разиграват интересен сюжет, който съвсем скоро зрителите на "Планета" ще могат да проследят. В новото видео Жулиета ще изненада всички свои почитатели с пет различни интересни и елегантни визии.
Преди броени дни талантливата певица записа най-новата си песен в студиото на "Пайнер Мюзик".
Тя е по музика на Тодор Димитров - Токича, с динамично звучене, и има всички шансове да се превърне в истински хит.
Съвсем скоро Жулиета ще влезе във форума на телевизия "Планета", където ще отговаря на въпросите на своите фенове.
13 януари 2008 11:00
МУЗИКАЛНИ ДНИ ЗА ЗВЕЗДИ
Телевизия "Планета" е подготвила страхотни изненади за своите многобройни почитатели през 2008-ма година. Най-обичаната музикална телевизия е подготвила тематични дни за своите звезди, които имат повод за празнуване. Първият тематичен музикален ден, посветен на звезда бе 10-ти януари, когато Камелия имаше рожден ден. На 10-ти януари предаването "От А до Я" бе посветено на творчеството на русото вълшебство. През целия ден феновете на "Планета" имаха възможността да си припомнят най-големите хитове на Камелия. 12-ти януари бе посветен на чаровния разбивач на женски сърца с неустоима усмивка - Борис Дали. Най-големите хитове на певеца звучаха в предаването "По ноти", което бе разделено на два блока. На 13-ти януари Мария празнува своя рожден ден и именно неделя бе денят под мотото на най-големите хитове на певицата. През 2008-ма музикалните предавания "От А до Я" и "По ноти" ще направят почитателите на "Планета" част от живота на звездите.
13 януари 2008 9:00

АНЕЛИЯ С НОВИ ПЕСНИ
След Новогодишните празници Анелия се отдаде на усилена работа по новите си песни. Изпълнителката е автор на текста и музиката на най-новата си песен, която е доста различна в музикално отношение. Премиерата на новата песен на талантливата певица ще бъде на концерта за Годишните награди на "Планета" ТВ. През февруари Анелия ще зарадва своите почитатели и с нов клип към баладата "Следа от любовта". По думите на красивата певица това е най-тежката балада в музикалната й кариера - и като текст, и като внушение. Анелия се надява, че новата й балада ще докосне сърцата на всички българи, защото текстът е част от живота ни. Баладата "Следа от любовта" е по текст на Лиляна Димова, а музиката е на композитора Светослав Лобошки. До този момент по новите си песни Анелия е работила с композиторите Стамен Янев, Светослав Лобошки, Мартин Биолчев и др.
Новогодишната баница предвеща на певицата нова къща и голяма печалба от лотарията.
12 януари 2008 2:30
ГАЛЕНА В ГЪРЦИЯ
На 1-ви януари Галена и нейният любим мъж Галин си подариха четиридневна романтична почивка в Гърция. В Новогодишната нощ сексапилната певица имаше две участия - в Боровец и в популярен столичен клуб. Нова къща и успех в кариерата са двата новогодишни късмета, които зарадваха звездата на "Планета". Галена се завърна от Солун, заредена с много положителни емоции и невероятен хъс за работа. На 1-ви вечерта влюбената двойка се забавлява в известен солунски бузуки-бар, където гостуваха три гръцки звезди. Галена е очарована от невероятните изпълнения на Стаматис Гонидис, Марианда Пиериди и Христос Пезис. По време на своята вълнуваща почивка певицата успя да разгледа "Метеора" - уникална местност със скални манастири. На 24-ти януари Галена влиза в студиото на "Пайнер", за да запише последните четири песни от предстоящия си албум. Във втория албум на талантливата певица ще намерят място четири дуета - три с Борис Дали и един с "Експоуз".
12 януари 2008 2:00
ВЕРОНИКА ПОДГОТВЯ ЧЕТИРИЛОГИЯ
За първи път от шест години Вероника не посрещна Новата година в компанията на своите верни фенове. Причината за това решение на чаровната певица е обещание, което е дала на своя съпруг в края на миналата година. Въпреки това, Вероника не спряла да поглежда своя часовник, за да не „пропусне” реда си за излизане на сцената. Изпълнителката на хита „Тежка вечер” признава, че на няколко пъти дори се изкушавала да грабне микрофона. Въпреки тази кратка „почивка”, която си даде, Вероника започна Новата година и с нови проекти. Певицата е решила да зарадва своите почитатели с четирилогия от социални песни, които нямат нищо общо с любовта. Две от песните вече са факт – „Два квадрата тишина” и „Майчице свята”, а следващите две ще бъдат още по-сериозни. Междувременно талантливата певица на „Пайнер” обмисля и заснемането на следващия си видеоклип. Вероника все още не се е спряла на конкретна песен, но обещава това да бъде поредния й горещ хит.
12 януари 2008 12:00

МАЛИНА В КУЛИНАРНИ ИЗКУШЕНИЯ
Наскоро фолк дивата Малина доказа, че красивите и талантливи жени могат да бъдат и добри домакини. В интервю за известен столичен всекидневник най-танцувалната певица на „Пайнер” разкри своите кулинарни фантазии. Малина сподели, че наред с женствените и екстравагантни тоалети, често облича и готварската престилка. Въпреки натоварената програма звездата на „Планета” ТВ почти винаги намира време и приготвя нещо вкусно за любимите си хора. Малина издава за своите почитатели и рецептата на една от любимите си гозби, с която често изкушава своите гости. В своеобразно изкушение за много българи пък се превърнаха други две изпълнителки на „Пайнер”. Преслава и Камелия оглавиха годишната класация за 2008-ма година за най-желаните за сватба българки. Със своята необуздана душа и сексапил, русото изкушение Камелия е фаворит за тези, които предпочитат блондинки. Преслава пък печели гласовете на българите заради невероятния си глас и магнетично си излъчване.
05 януари 2008 3:30
ГЛОРИЯ НА "БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА"
Навръх най-светлия християнски празник, Рождество Христово, Глория подпомогна кампанията „Българската Коледа”. Певицата бе част от благотворителния концерт, който се проведе под патронажа на Президента на България Георги Първанов. По време на невероятния спектакъл в Народния театър Глория отново демонстрира изключителна елегантност и блясък. Звездата на „Планета” ТВ се появи с неотразима червена рокля, специално ушита за случая от известна модна къща. Глория обясни избора на огнения цвят с това, че той символизира Коледния дух и празничното настроение. Ярката и запомняща се изява на Примата на попфолка се дължеше и на перфектния избор на песен. За да изрази своята съпричастност към благотворителната кауза Глория заложи на песента „Ако бях се родила река”. Това безспорно е една от песните с най-силно социално послание на певицата, която вече 14 години е на върха на славата. За пореден път Глория доказа на всички, че освен с талант е надарена и с друго изключително качество - човечност.
05 януари 2008 3:30
КАМЕЛИЯ СЕ ЗАВЪРНА ОТ САЩ
Камелия се завърна от супер успешното си турне в Съединените Американски Щати, което продължи повече от месец. Сексапилната певица изнесе над 12 концерта в градовете, в които живеят най-големите български общности. Фолк Дивата се завърна, заредена с много положителни емоции, с над 25 часа видеоматериал и много снимки. Въпреки, че тази година Камелия не беше на концерта за рождения ден на "Планета", тя го гледа по интернет в Сиатъл. Камелия сподели, че не липсвали интересни случки като тази на концерта в Чикаго, когато дансингът се счупил от танцуващите.
В Лас Вегас Камелия посети бара на "Плейбой", в който Хю Хефнър е сред редовните вип-посетители. Българската звезда всяла доста смут и възхищение сред гостите на този култов бар, защото се появила в секси-роклята с тирантите. В Лас Вегас Камелия се срещна с Мая, с която прекара доста време заедно и разгледа местните забележителности. Бъдни вечер обичаната звезда на телевизия "Планета" посрещна в самолета на път за България.
05 януари 2008 3:30

ЖИВОТЪТ Е НА ПАУЗА СПОРЕД БОРЯНА
Най-новият клип на Боряна, който се излъчва в ефира на телевизия "Планета" е към песента "Живот на пауза". Текстът на "Живот на пауза" е на поетесата Мариета Ангелова, а аранжиментът е на Огнян Тодоров. Клипът "Живот на пауза" е сниман за рекордните 15 часа в луксозен спа-хотел във Велинград. Режисьор на третия видеоклип в музикалната кариера на Боряна е Тенчо Янчев, а оператор е Иван Иванов. До завършването на дебютния албум на Боряна остава само още една попфолк песен. До момента изпълнителката има десет попфолк песни и две македонски, с които е участвала на "Пирин фолк". На Бъдни вечер и Коледа спази традициите и сподели празничната трапеза със своето семейство. В навечерието на Новата 2008-ма година Боряна пя в луксозен ресторант в своя роден град Пазарджик. За Новата 2008-ма година певицата си пожелава здраве, много хитове и лично щастие.
03 януари 2008 3:55
ЕСИЛ ДЮРАН - ТРЪГВАШ СИ И ТИ
Новогодишният подарък на Есил Дюран към многобройните й почитатели е клипът "Тръгваш си и ти". Песента е по текст на Свобода Даскалова, а музиката и аранжиментът са на Борис Павлов - Бобо. Върху новото си видео Есил Дюран работи с режисьора и оператора Петьо Картулев. Клипът е заснет при изключително тежки условия, заради натоварения с участия празничен график на певицата. Кадрите сред природата са по идея на певицата и са заснети в ранните сутрешни часове след тежки нощни снимки. И този път Есил Дюран не можа да устои на изкушението да облече един от провокативните тоалети на Кристина и Константин. Друга интересна подробност е, че в клипа участва съпругът на певицата Борис Павлов - Бобо. На Бъдни вечер и Коледа Есил Дюран се превъплъти успешно в ролята на перфектна домакиня. А поводи за празнуване не липсваха, защото на Бъдни вечер Бобо имаше рожден ден, а на Коледа Харис имаше имен ден.
03 януари 2008 3:50
"БИСЕРИ ОТ ТРАКИЯ" ПРЕДЛАГА СЛАВКА КАЛЧЕВА
Славка Калчева е подбрала за новия си самостоятелен албум 15 прекрасни народни и авторски песни. Дългоочакваният албум "Бисери от Тракия" ще се появи на музикалния пазар в началото на 2008-ма година. Бялата роза на българската музика е включила в новия си проект не само авторски, но и популярни народни песни. Четири от тракийските народни песни са от репертоара на Недялка Керанова, която Славка Калчева почита като своя учителка. За почитателите на по-бързите ритми народната певица е включила и няколко ръченици, оформени като китка. За първи път в своята музикална кариера Славка Калчева включва в свой албум и модерно поп-парче. Текстът е на Мариета Ангелова, аранжиментът е на Владо Великов, а музиката е на самата певица. С модерно звучене е песента "Клетва", композирана от бузукарката Стояна, по аранжимент на Митко Петров и текст на Лиляна Димова. За обложката на албума певицата позира с официални и стилизирани фолклорни тоалети пред обектива на фотографа Йордан Петков.
28 декември 2007 4:40

"FOLK COLLECTION - 3"
Най-новата гореща компилация, която музикална компания "Пайнер" издаде е със заглавие "Folk collection - 3". В най-новата сборна компилация са намерили място 16 нови песни с доказан хитов потенциал. Водещата песен в новия албум "Folk collection - 3" е на Преслава и е със заглавие "Последен адрес". Във "Folk collection - 3" ще купонясвате с "Достатъчно" на Елена, "Шепа пепел" на Джена, "По-щастлива" на Константин. В новата сборна компилация са включени още "Дори и да боли" на Емилия и "Дали ще можеш" на Андреа. Младите певици на "Пайнер" Сиана и Жулиета също участват с песните – "Пак го правиш" и "Ревност". В новия албум Нелина ще ви зарадва с "Тук остани", Милица с "360 градуса", Есил Дюран с "Черен сняг" и Борис Дали с "Обичам те". "Folk collection - 3" ще ви подари още "Вземи свободата" на Райна, ремикса на "Утешителна награда" на Галена и "Противоотрова" на Яница. Финалът на новия албум е запазен за "Party Mix 2" на Ивана, включващ три песни – "Кафе", "Цигара" и "Диети".
28 декември 2007 4:30
НА ПРАЗНИКА
По традиция звездите на телевизия "Планета" ще посрещнат Новата година със своите многобройни почитатели. Ивана ще пее на грандиозния концерт на пл. "Ал. Батенберг" в София, който ще се излъчва директно по БНТ. Оркестър "Канарите" също са на площад "Ал. Батенберг", където ще изнесат 40-минутна фолклорна програма. Обичаната певица Анелия е част от празничната програма на площада на община Дупница. Глория ще посрещне Новата 2008-ма на площада във Велико Търново, където участва в празничната програма. На Нова година Магда ще пее в община Омуртаг, а Галена, Гергана, Преслава и Малина имат концертни участия в София. Неустоимият дует Райна и Константин в Новогодишната нощ ще пее в Боровец, а Димана е в Ямбол. Новата 2008-ма година Борис Дали и Соня Немска ще посрещнат във Велинград, където имат съвместен концерт. В Новогодишната нощ Татяна ще пее в Троян, Валя в Равда, Елена в Дупница, а Милко Калайджиев в Пловдив. Иван Дяков участва в празничната програма на площада в Банско, а Славка Калчева е във Варна.
28 декември 2007 4:30
ПРАЗНИЧНАТА ПРОГРАМА НА "ПЛАНЕТА"
В Новогодишната нощ телевизия "Планета" ще ви изненада със своята празнична програма „От всичко най-най...". Съвсем нови песни и хитове на звездите на музикална компания "Пайнер" ви очакват в празничната вечер. Точно в полунощ, в първите минути на Новата 2008 година, гледайте и "Празничен хоровод 2008". В новата програма ще видите някои от най-обичаните фолклорни изпълнители на телевизия "Планета". Сред тях са Росица Пейчева, Юри Крумов, Иван Дяков, Янко Неделчев, Виевска фолк група, оркестър "Канарите", Поли Паскова, Николай Славеев. Режисурата на новогодишната програма "Празничен хоровод 2008" отново е поверена на Ласка Минчева. За снимки на фолклорния маратон бяха избрани няколко елитни хотела край българското Черноморие. В един часа на 1 януари не пропускайте и продължението на Новогодишната програма "От всичко най-най...".

АНЕЛИЯ С "ДЪХ" НА ВИДЕО
Най-новият клип на Анелия, който се излъчва в ефира на телевизия "Планета" е към песента "Дъх". На Бъдни вечер обичаната певица спази добрите стари традиции и празнува със семейството си. Анелия участва в концерта "Българската Коледа", който е под Патронажа на Президента на България - Георги Първанов. Месец януари е любим на певицата, не само заради Коледа и Нова година, но и заради рождения ден на Ивон. Прекрасната дъщеря на Анелия тази година навършва цели четири години. В момента Анелия се е концентрирала върху новия си самостоятелен албум, който ще е факт през януари. С песните "Единствен ти" и "Завинаги" Анелия показа, че се справя успешно и когато е част от авторския екип. Певицата сподели, че отново има идея за музиката и текста на песен, която най-вероятно ще има две версии – бърза и бавна. През януари Анелия ще си подари снежна ски-ваканция в красивите австрийски Алпи.
26 декември 2007 11:00
6 ГОДИНИ "ПЛАНЕТА" - НА DVD
Най-новият коледен подарък на "Пайнер" е DVD с пълния запис от концерта по случай шестия рожден ден на "Планета". 6 години "Планета" ТВ е заглавието на новото видео бижу, което е в две части, включващи 35 песни. В първата част са намерили място 18 от брилянтните изпълнения на звездите на "Планета" от сцената на зала 1 в НДК. Във втората част на новото DVD са включени 17 от звездите, които на 29-ти ноември пяха по случай рождения ден на "Планета". С видео албума 6 години "Планета" ТВ ще може да се насладите на най-големите хитове на вашата любима телевизия. За изкушените от попфолка безспорно предизвикателство представляват и песните, за които този концерт бе премиерен. Преслава взриви зала 1 на НДК в аплодисменти с невероятното си чувствено изпълнение на песента "Не съм ангел". Ивана също представи няколко от новите си песни за първи път пред публика на концерта за рождения ден на "Планета". Мега звездата на телевизия "Планета" премиерно изпълни пред публиката в НДК новата си песен "Вържи очите ми".
26 декември 2007 9:30
ЗДРАВКО МАНДАДЖИЕВ Е В ПАЙНЕР
Народният певец Здравко Мандаджиев подписа договор с музикална компания "Пайнер”. Младият певец е носител на три награди от последното издание на фестивала "Пирин фолк" в Сандански. На Гала-вечерта Здравко Мандаджиев и Джена покориха гостите с изпълнението си на дуетни песни. В момента народният изпълнител освен с концертни участия, се занимава и с преподавателска дейност. Здравко Мандаджиев е възпитаник на Академията за музикално и танцово изкуство в Пловдив. Непосредствено след празниците той ще запише първите песни от новия си репертоар в студиото на "Пайнер".
Предстои му и рекламна фото сесия с топфотографа на "Пайнер " Йордан Петков в Planet Studio в София. Освен народни песни, новото попълнение в каталога на "Пайнер", Здравко Мандаджиев ще записва и попфолк парчета.

ЕМИЛИЯ - ДОРИ И ДА БОЛИ
"Дори и да боли" е най-новият клип на Емилия, който е нейния коледен подарък за многобройните й почитатели. Текстът на "Дори и да боли" е на Лиляна Димова, а музиката и аранжиментът са на Велислав Драганински. Певицата снима новото си видео с режисьора Людмил Иларионов – Люси и оператора Йордан Петков. Снимките бяха два дни на две различни площадки в София – луксозен офис и голям столичен булевард. Снимките на открито започнаха след полунощ на един от най-оживените булеварди в София и продължиха до сутринта. Тоалетите на Емилия са решени в розово и черно и дискретно подчертават нежната й красота. Емилия е сред звездите на телевизия "Планета", които участват в Новогодишната програма "От всичко най-най...". В Новогодишната програма на телевизия "Планета" певицата участва с две песни – "Купонът 2" и "Дори и да боли". За Новата 2008-ма година Емилия си пожелава здраве, щастие, късмет и хубави изненади.
25 декември 2007 11:00
ГЛАСЪТ НА РОДОПИТЕ - НА DVD
Николай Славеев издаде на DVD песните от първия си самостоятелен албум "Гласът на Родопите". Това е първата пълна видео реализация на изцяло родопския албум на популярния певец. DVD-то включва 15 песни, сред които са емблематични заглавия като "Излел е Дельо хайдутин", "Руфинка болна легнала", "Рипни, Калинке" и др. Преди година Николай Славеев издаде едновременно на CD и DVD албума "Родопа е Орфеев дом”. Успехът на този албум роди идеята да се направи видео реализация и на песните от първия сборник с родопски песни. Терените за снимки са в района на връх "Перелик" в Родопите, където досега не са допускани дори туристи. В снимките участват танцьори от ансамбъл "Смоляни" и инструменталисти от оркестър "Рожен" и "101 каба гайди”. Николай Славеев е от младото поколение народни певци, но таланта му като изпълнител е признат от публиката у нас и в чужбина.• Обичаният певец е носител на награди от фестивалите "Тракия фолк" и "Пирин фолк" - Сандански.
25 декември 2007 9:30
ПРЕСЛАВА - НЕ СЪМ АНГЕЛ
Многобройните почитатели на Преслава вече се радват на нейния нов албум, който от средата на декември е на пазара. Четвъртият самостоятелен албум на "Певицата на 2006" се казва "Не съм ангел" по името на водещата песен. В албума "Не съм ангел" са намерили място единадесет песни плюс инструментала на заглавната песен. Официалната премиера на заглавната песен "Не съм ангел" бе на сцената на най-голямата концертна зала в България.
На концерта по случай Шестия рожден ден на "Планета" изявата на Преслава предизвика бурните аплодисменти на публиката. Красивата певица се представи с три от новите си песни – "Водка с утеха", "Моят нов любовник" и "Не съм ангел". Публиката изпадна в екстаз по време на изпълнението на "Не съм ангел", въпреки че песента звучеше за първи път. "Моят нов любовник" е пилотният клип към новия албум на Преслава и вече се излъчва по "Планета" ТВ. Певицата засне видеоклип и към песента "Не съм ангел", която за кратко време се наложи като 100% хит.

АНЕЛИЯ ПРАЗНУВА В МЮНХЕН
Своя студентски празник Анелия отпразнува заедно с българските студенти в Мюнхен. В Баварската столица певицата на "Пайнер" остана очарована от посрещането. Повече от 700 бяха купонджиите, дошли в дискотека "Балхаус" да се забавляват с българската звезда. Преди концерта Анелия се разходи в Олимпийското градче и се изкачи до върха на телевизионната кула. Тук, в кулата певицата бе впечатлена от експонатите на Музея на рок музиката - пианото на Елтън Джон, китарата на Фил Колинс и др. В музея на BMW Анелия видя най-новите модели, слезли от конвейра на баварския автомобилен гигант. Прословутите баварски вурстчета, свежата бира и поничките с баварски крем изкушиха Анелия и тя за ден наруши своята диета. Всеизвестна е страстта на Анелия към зимните спортове и най-вече към пързалките. Затова певицата с най-голямо удоволствие прие да разгледа голямата зимна пързалка в центъра на Мюнхен. Гид на Анелия в Мюнхен бе певицата на "Пайнер" Тонита, която от доста години е щастливо омъжена тук.
24 декември 2007 11:00
ВАЛЯ СЕ ЗАВЪРНА
Последните новини за Валя са, че много скоро почитателите й ще се радват на нейното завръщане на сцената. Певицата вече е напълно възстановена след раждането на своята прекрасна дъщеричка Мария. Само месец след радостното събитие, певицата вече е във форма и на Нова година ще пее в Равда. За възвръщане на добрата си спортна форма изпълнителката се е доверила на Леа – Жената-котка. Леа, която е акробатка в цирка, е разработила за певицата специална програма от упражнения за перфектна фигура. Преди месец Валя си направи страхотен подарък – стогодишно немско пиано от абанос с антикварна стойност. Валя е свирила акордеон, но към новата уникална придобивка смята да прибави и уроци по пиано. След Нова година певицата планира и фотос сесия за изработването на нови рекламни материали. Валя скоро ще запише нова балада, защото "Няма те" е последната лирична песен, която изпя преди цели две години.
24 декември 2007 9:00
ПРАЗНИЦИТЕ ПО "ПЛАНЕТА ФОЛК"
Телевизия "Планета Фолк" също ще зарадва всички свои зрители с оригинална и интересна празнична програма. На 24 декември вечерта е музикалната програма "Наздравица от Силвия", поднесена от сърце от обичаната изпълнителка. Програмата включва 8 видео реализации на македонски песни, включени в последния албум на звездата, "Закъсняла прошка". Празничния подарък към феновете "Наздравица от Силвия" е заснет в Благоевград от режисьора Жоро Колев. На 25 и 26 декември гледайте повторенията на "Празничен хоровод 2006" и "Празничен хоровод 2007". В последните часове на 2007 година не пропускайте и Новогодишната програма "Нека сме така". В нея участие ще вземат любимите ви попфолк изпълнители, които ще изпълнят нови народни песни. Ако пропуснете премиерата, повторение на "Нека сме така" можете да гледате на 1 януари по телевизия "Планета". Точно в полунощ по телевизия "Планета Фолк" започва програмата "Празничен хоровод 2008", заснета специално за Нова година.

КОНСТАНТИН Е ПО-ЩАСТЛИВ
След премиерата си по "Планета" най-новият клип на Константин "По-щастлива" се превърна в тотален хит. Според специалистите новата балада повтаря феноменалния успех на първия голям хит на певеца "Черна роза". Любопитна подробност е, че по настояване на Константин в главната женска роля се превъплъщава именно Райна. За пореден път звездната двойка доказа, че са успешен тандем както на сцената, така и в живота. Участието на Райна във видеото на "По-щастлива" помага на Константин да изгради една напълно реалистична роля. На концерта по случай Шестия рожден ден на "Планета" певецът взриви от аплодисменти публиката в зала 1 на НДК с новата си балада. В момента Константин усилено работи по подбора и записа на песни, които ще намерят място в новия му албум. Шестият пореден албум на изпълнителя ще излезе на музикалния пазар през 2008-ма година. През 2008-ма година Константин ще празнува десет години на професионална музикална сцена.
23 декември 2007 11:00
ВЕСЕЛИН МАРИНОВ ПРАЗНУВА В РУСИЯ
На 17-ти декември в Казанлък бе финалният концерт от музикалното турне на Веселин Маринов. Специални гости на концерта в Казанлък бяха и членовете на Националния фен клуб на певеца. Бъдни вечер и Коледа са много специални за Веселин Маринов и затова акцент във финалния концерт ще бъдат коледните песни. През изтеклата година шлагерният певец направи 75 концерта по случай своя юбилей – 25-години на сцената. На Бъдни вечер и Коледа Веселин Маринов ще бъде в Русия, където ще участва в голям Новогодишен концерт. Грандиозният концерт е в зала "Чайковски" и в него ще участват големи руски звезди като Валери Леонтиев, Филип Киркоров и др. Веселин Маринов е готов с 14 песни, които ще намерят място в новия му самостоятелен албум. Новият албум на певеца ще бъде на музикалния пазар по случай Международния ден на жената – 8-ми март. Другата страхотна изненада, която е подготвил обичания певец е албум с най-големите му хитове на руски език.
23 декември 2007 9:30
ПРАЗНИЧНАТА ПРОГРАМА НА "ПЛАНЕТА"
И тази година, в празничните дни, телевизия "Планета" отново ще бъде вашият най-добър телевизионен приятел. През целия месец декември програмата на любимата ви телевизия е подбрана така, че да ви забавлява и зарежда с положителни емоции. Зрителите ще имат възможността да видят отново концерта по случай Шестия рожден ден на телевизията, който се състоя на 29 ноември в зала 1 на НДК. Няма да пропуснем отново да ви покажем и документалния филм за рождения ден на "Планета" ТВ, "Шест години заедно". Очаквайте отново и на най-забавните моменти от "Планета Дерби 2007" във филма "Турне на хоризонта!". На 24 декември, Бъдни вечер, телевизия "Планета" ще излъчи своята Коледна програма с нежни баладични песни. Режисьор на телевизионната програма е Николай Скерлев, а за мястото на снимките бе избран хотел "Приказките" край Харманли. На 25 декември можете да гледате празничната програма "Коледа с песните на Глория", поднесена с много любов от Примата на българския попфолк. Програмата включва миксове от най-обичаните хитове на Глория, както и някои съвсем нови песни, заснети от режисьора Жоро Колев.

СОНЯ С НОВА ФОТО СЕСИЯ
По случай предстоящите празници Соня Немска е подготвила страхотна изненада за всички свои фенове. Чаровната певица вече може да се похвали с нова фото сесия, която засне съвсем наскоро в "Планет Студио". Певицата позира в новата си провокативна фото сесия пред обектива на фотографа Йордан Петков. За имиджа си Соня Немска се довери на стилист, който подбра ефектните тоалети и прически за трите визии, в които ще я видим. В първите две визии певицата залага на Pin Up имиджа, с който се появи на корицата на списание FHM. Третата визия е издържана в стила на френската елегантност и в нея ще видим Соня с ефектен шлифер и коса, вдигната на кок. През тази седмица Соня Немска записа в студиото на музикална компания "Пайнер" две нови песни. Първата песен е гръцка, а втората е авторска по музика на Светльо Заров и текст на Теньо Гогов. Новата авторска песен на изпълнителката носи провокативното заглавие "Онези хубавките...".
22 декември 2007 3:00
МИЛКО И ДЖЕНА В ЛОНДОН
Три незабравими дни изживяха Царят на купона, Милко Калайджиев и колежката му Джена в Лондон. Двамата изпълнители гостуваха от 14-ти до 16-ти декември на сънародниците ни в британската столица. Джена вече е била няколко пъти в Лондон, но за Милко Калайджиев това е първо гостуване там.
Звездите на телевизия "Планета" пяха две вечери в новата Мека на българите в Лондон – механа "Див петел". Музикантите от оркестъра се оказаха съученици на Джена от училището в Котел и това вля допълнителен заряд в музиката. Милко Калайджиев и Джена пяха както свои песни, така и обичани дуети на български, сръбски и гръцки език. По време на престоя си там младата певица показа на своя колега някои от любимите си места в центъра на Лондон. За няколко часа Джена се превъплъти в ролята на гид и отведе Милко до Трафалгар Скуеър, Бъкингамския дворец, Биг Бен и др. Любопитен факт е, че преди няколко години Джена е била поканена за преподавател по български фолклор в английски колеж.
22 декември 2007 2:00
ГЛОРИЯ С КОЛЕДНА ПРОГРАМА
Глория засне празнична програма със свои хитове, която ще се излъчи навръх Коледа по "Планета" ТВ. Мини рециталът е коледен подарък към всички почитатели на певицата и включва седем песни и два микса. В тях Ленко Драганов майсторски е миксирал по три топ-хита от два предишни албума на Примата - "Илюзия" и "Крепост". Специална изненада в празничната програма е дуетът на Глория с нейната дъщеря Симона "Моята първа награда".
В унисон с празничното настроение е и визията на Глория, която за деветте си изпълнения сменя и девет различни тоалета. Освен празничната украса в заведението, за пищността на видео реализацията допринася и специалното участие на балет "Магия". Глория е сред неколцината ВИП-личности, с които Цеца Величкович пожела да се запознае по време на престоя си в България. Двете звезди откриха много общи неща помежду си, както и много интересни теми за разговор. Цеца е поканила Глория в своето звукозаписно студио в Белград, което предстои да бъде открито много скоро.
19 декември 2007 12:00

КАМЕЛИЯ В ЧИКАГО ЗА КОЛЕДА
С огромен успех продължава грандиозното музикално торнадо на Камелия в Съединените Американски Щати. От началото на ноември певицата е в САЩ със своя мини-бенд, в лицето на Пламен Крумов - Пацо. Красивата изпълнителка покорява публиката с невероятно музикално шоу, събрало най-емблематичните й песни. Богатата концертна програма включва и балкански хитове на различни езици, както и обичани народни песни. Първият концерт бе на 10-ти ноември в Атланта, където Камелия посети Централата на CNN. Навръх Коледа Камелия ще изнесе празничен концерт в Българската църква в Чикаго, града с най-много българи. В края на всеки концерт певицата изпълнява българския национален химн, облечена в известната рокля - трикольор. Сексапилната певица е очарована от Лас Вегас, където не пропусна да си пробва късмета в прочутите казина. За своето задокеанско турне Камелия се е въоръжила с провокативни тоалети и няколко чифта поръчкови ботуши.
19 декември 2007 10:00
АНДРЕА ДЕБЮТИРА В ЛОНДОН
Ефектната изпълнителка Андреа за първи път пя за българската общност във Великобритания. На 30-ти ноември красивата певица бе специален гост на конкурса "Мистър България - Лондон 2007". Престижният конкурс се провежда за четвърти път на територията на британската столица. Андреа бе придружена от своя приятел, известният спортист Кубрат Пулев, който бе в журито на конкурса. На партито, съпътстващо конкурса "Мистър България - Лондон 2007", певицата изпя най-големите си хитове. На 1-ви декември Андреа отново пя в механа "Див петел" - новата Мека за българите в Лондон.
На шумното парти, освен българи от цяла Англия, присъстваха и англичани, както и много сърби. За краткото си пребиваване в английската столица Андреа и Кубрат успяха да разгледат най-голямата търговска улица. Певицата се завърна от своето гостуване заредена с коледно настроение и чифт уникални обувки на Кристиан Диор.
06 декември 2007 12:30
РАЙНА И КОНСТАНТИН ПЯХА В КИПЪР
На 2-ри декември звездната двойка Райна и Константин гостува на българската общност в Кипър. И за двамата обичани изпълнители от България това е първи концерт на територията на Кипър. Най-голямата дискотека в Лимасол бе препълнена от гости по време на участието на Райна и Константин.
Концертът на попфолк любимците продължи близо четири часа, през които купонът бе във вихъра си. Райна и Константин като истински звезди бяха настанени в най-луксозния хотел на острова - "Four seasons". Романтиката по време на тридневния престой бе допълнена от невероятния лукс в пет звездния хотел. Терасата на хотелската стая на влюбената двойка излизаше директно на плажа, а палмите току надзъртаха в апартамента. Двамата се възползваха от топлото време и си подариха един ден на плажа, където събраха малко тен. Въпреки липсата на достатъчно време за шопинг, Райна успя за два часа да се сдобие с дузина елегантни тоалети.
06 декември 2007

Няма коментари: