сряда, 30 април 2008 г.

ПРЕСЛАВА ПРИЗНА ЗА АБОРТА

Фолкзвездата Преслава наистина е направила аборт преди 2 месеца, когато уж новозакърпените й цици се бяха пръснали по шевовете от пеене, въпреки лекарските забрани. Както и тогава се предполагаше, доктор Ал Черики си е бил свършил добре работата, а краткото отшелничество, за което и гаджето й (е, поне тогава) Петко Димитров нервничеше, било заради аборта. Не случайно тогава като го питаха за Преслава той отговаряше „Циците й са добре, благодаря”.
Поставена на тясно с името на информатора певицата отказа да коментира клюката, но отсече нервно: "По принцип не крия, че не съм готова за дете. То тези неща не се планират, но през следващите година и половина не мога да си го позволя (учудващо съвпада с прогнозите за края на развода на Петко и „господарката” на ефира Мария Игнатов). Кариерата все пак за момента е на преден план".
Преслава е забременяла от приятеля си Петко Димитров: Младият бизнесмен е един от собствениците на дискотека "Син Сити" и футболния клуб "Локомотив" Сф. Певицата и баровецът са взели решение да премахнат плода, тъй като евентуално раждане би се отразило драматично върху кариерата на чалга звездата. От няколко месеца тя е на върха на класациите и е певицата с най-голям хонорар в жанра.
Фолк дивата е едва на 20 години. Тя се е консултирала внимателно с екип от лекари, преди да се реши на важната крачка. Абортът е бил извършен в чужбина, за да не се разнесе клюката у нас. Но знаят ли повече от двама души…

Няма коментари: