сряда, 30 април 2008 г.

СТАРИ КУЧЕТА:КАМЕЛИЯ ПУСКА АРХИВНИ СЕКСКАДРИ. КРИЕ ГОДИНИ

Камелия сама си пусна слух, че била по-млада.
За да докаже, че изглежда добре, Камелия разпратила неизвестни голи снимки от еротично списание по различни медии. Така тя се надява да внесе пролетен полъх в миришещата на есен и бутилка гроздова (водка, де) кариера.
"Аз съм на 37", този път без да се смее каза блондинката от Чипровци, глътнала корема.
На молбата да си покаже личната карта, тя отвърна рязко: „А нещо друго не щете ли да ви покажа?". Не! Не щем! Знаем й вече цялата анатомия, даже и еротичната, дето се дипли от цепките на роклите. Знаем и че над 40 години вече чака чукане и иска преди пенсия да го получи.
Всъщност, възрастта на Камелия е коментирана като възрастта на Лили Иванова. Общото между тях е не само желанието за певческа кариера, но и желанието да скрият възрастта си. И в двата случая догадки много, но истината не излиза наяве.
"Във всеки случай не съм на 44, както пишат в пресата", каза умно звездата.
Човек, който е слагал печат на паспорта на Камелия за чужбина, твърди, че звездата наистина не е на 44 - а „само" на 41 години.
„Това не й пречи да бъде перфектна" заключи митничарят от летище София, плакнещ поглед във фотошопски вариант на звездата.
Е, да - преди 4 години може и да е била на 37, но сега? Бедата е, че преди време Камито сипваше секс с големия черпак. Сега някак не върви да четем, че й е умряло кучето, за "Плейбой" се вървят опашки от млади звезди.
Май й е време да попее.

Няма коментари: