сряда, 30 април 2008 г.

Галена мечтае за незабравима сватба

img src='http://www.zvezden.com/images/stories/galena5.jpg' style='margin:5px' align='left'>Фолк дивата Галена твърдо е решила да надене брачния хомот на приятеля си Галин. Певицата отдавна бленувала да вдигне пищна сватба и навивала за това любимия си, като му правела какви ли не намеци. Гальо Вафлата, както наричат младия баровец, обаче се дърпал и непрекъснато убеждавал пайнерката, че трябва да си дадат още малко време.
Както е известно, Галин вече има горчив опит от прибързаните бракове - семейният му живот с Деси Слава продължи само няколко месеца. За сметка на това обаче палавата Галена била решена да мине под венчило. Станалата известна с порно клип изпълнителка мечтаела да бъде булка и дори споделяла пред приятелки, че сватбата й ще бъде несравнима с никоя друга. „Такива неща съм замислила, само трябва да навия Галин", хвалила се брюнетката пред колежките си от „Пайнер".
Младата звезда се мъчела и да зачене, но, уви, засега без особен резултат. Галена дори ходила по врачки, за да получи някакво тайно биле, с което да успее да стане майка. Галена е твърдо решена, ако се наложи, дори да забременее по метода ин витро.

Няма коментари: