неделя, 13 април 2008 г.

abv.bg

Investor.bg – Сериозният сайт

Флагманът на цялата група. Сайт за борсова и финансова информация. Новини, поднесени от опитни икономически журналисти и сериозни финансови анализатори. Барометър на финансовата сфера.
Start.bg - Полезният сайт
Сайтът, с който стартира всяко търсене. И с който завършва. Уникален политематичен онлайн каталог с над 600 направления. Най-големият български редакторски проект в интернет с над 400 сътрудници. Линкове към множество интересни и полезни сайтове от цялото уеб пространство.


Dnes.bg - Нестандартният сайт

Новинарските сайтове са много, но само един е различен. Проект, поднасящ новините със собствен стил. С характерен поглед към заобикалящия свят. Съдържащ уникални рубрики за нещата от живота - “Извън релси”, “По пътя”, “Лоботомия”, “Ре(д)акция”.
Snimka.bg - Шареният сайт
Сайт с над 77 000 регистрирани потребители, събрали спомените си в повече от 150 000 албума. Над 3 200 000 фотоси, разположени в 31 категории, сред които най-популярните “Автомобили”, “Приятели” и “Пътувания”. А също и “Празници”. 1 GВ свободно пространство за всеки потребител.


Tialoto.bg – Красивият сайт


Сайтът, който те вдъхновява да се погрижиш за здравето и красотата си. Съчетание на лайфстайл тематика за свободното време с полезни съвети за духа и тялото. Модни тенденции и антистрес програми. Съвети за щастлив семеен живот и апетитни готварски рецепти.
Aha.bg – Влюбеният сайт

Проект с рекордно нарастване на посещаемостта от началото на годината. Модерният начин за намиране на сродна душа. Алтернативният способ за откриване на щастието. Сайтът за запознанства с най-бърза среда за комуникация и най-лесна навигация в сегмента.


Gol.bg – Фенският сайт


Ексклузивна информация от най-популярните спортни събития и водещите личности в тях. Трансферни новини около всички известни спортисти и техните тимове, поднесена на езика на феновете. Статистики, прогнози и очакавания. Календар на предстоящите прояви. Уникален форум за фенове!
Netkelner.bg – Вкусният сайт

Най-удобният начин да поръчаш храна от вкъщи или работното място. Пица, картофки, китайско - каквото си поискаш! Трябва ти само компютър. И връзка с интернет. И, засега, да си от София, Варна или Пловдив.


Blog.bg – Многоликият сайт


Създаването на собствено място онлайн е по-лесно от всякога. Хиляди потребители ползват новата медия - блоговете. Чрез тях те правят публични своите мнения, коментари, преживявания и дори художествени произведения. Разнообразни темплейти, снимки и клипове допълват индивидуалния облик на всеки един блог.
Rabota.bg – Перспективният сайт

Проект с потенциал на лидер в сегмента за търсене на работа онлайн. Сайт със съвременна технология и добро пазарно бъдеще. Продукт с модерен дизайн и опростена навигация. Ефективната връзка работодател - кандидат.


Mp3.bg – Музикалният сайт


В Mp3.bg можете да видите най-новите клипове на своите любими изпълнители. Сайтът предлага и място за всички начинаещи или независими артисти. Потребителите имат възможнос да закупят легално музика, от всяка точка на света, като преди това могат да прослушват желаните песни безплатно!




Zip.bg – Комуникативният сайт


Сайт за социални контакти, чрез който можеш да намериш приятели, съученици и колеги или те да намерят теб. Възможност за създаване на онлайн визитник на познатите. Уникална опция за откриване на най-кратък път до всеки потребител. Графична визуализация на връзките между потребителите и 1 GB вътрешна поща.


Automedia.bg – Медия в движение


Медия за автомобилите и движението. Новини, фокусирани върху марки, модели, производители,
дизайн, технологии. Каталог на повече от 1000 модела с базови технически характеристики. Уникална функция за сравняване на модели по техните технически показатели и галерия с богат снимков материал.
Rss.bg – Новините на едно място


Заглавия от над 50 източника в реално време. Бърз и лесен достъп до новините от деня. Обединява информация от заглавия в глобалната мрежа, като ги подрежда и представя в най-изчистен вид. Архивът съдържа почти половин милион новини.

Няма коментари: