сряда, 30 април 2008 г.

НА ПРОЩАВАНЕ: ГЛАСЯТ ГЛОРИЯ ЗА ДЕПУТАТКА

Фолк звездата Глория се оказа близка приятелка на Симеон Сакско-бургготски. Примата на попфолка изненадващо се появи на промоцията на книгата "Дългът преди всичко" - юбилейна книга албум за последния български цар. На партито в "Шератон" Гло си побъбри няколко минути с царя, но отказа да коментира какво точно си е говорила с бившия премиер. "Приятели сме, това много ли ви учудва?", сопна се на журналистите чалга звездата.
Близки до Глория разкриха, че тя се запознала с царя преди две години, когато оръжеен търговец и май вече бивше нейно гадже, я представил на Симеон.
Макар Глория да скъсала с богаташа, това не попречило на комуникацията й с Кобурга. Чалга примата дори се надявала да направи кариера в политиката и да стане депутатка.
Преди години Юлияна Дончева влезе в парламента от групата на НДСВ след като същият оръжеентърговец я натика с връзки при Симеон.
Сега въпросната депутатка се прави на ощипана и обяснява наляво-надясно, че я бъркали с манекенка с подобно име и "к'ви любовници, к'ви 5 лева". Да е блондинка, да кажеш, че има къса памет, ама...
Така е! На прощаване с любовниците си оръжейните босове подаряват депутатски места и директорлък в телевизия, а шопингите и циците са друга категория, да ни прощава другарят Сираков.

Няма коментари: