сряда, 30 април 2008 г.

Ивана ще се телепортира от Матрицата

Уникалната холивудска машина от филма „Матрицата", благодарение на която героите във филма летяха във въздуха, ще бъде наета от Ивана за грандиозния й концерт в Пловдив на 30 април.Фолкзвездата в момента води интензивни преговори със студиото, за да ангажира уреда. Наемът за 24 часа е 30 000 евро.

За последно машината е била наемана от гръцката легенда Кети Гарби за снимките на клип. Същия уред използва и Джъстин Тимбърлейк в момента, по време на европейското си турне. Все още българска звезда не е ползвала машината от „Матрицата" и Ивана прави отчаяни опити да е първата.

Проблемът се оказва в транспортирането на уреда до Пловдив и в монтирането му. Холивудското студио иска и колосална застраховка. Идеята е по време на спектакъла Ивана да се „теле-портира" от сцената до ВИП ложата и всичко да изглежда като ловък фокус от арсенала на Дейвид Копърфийлд. Певицата прави шумен концерт под наслов „Ивана лайф парти" в Пловдив, в панаирната палата. Билетите са на цени между 5 и 30 лева. Шоуто ще се заснеме от Би Ти Ви и е своеобразна промоция на новия албум на звездата.

Няма коментари: