сряда, 30 април 2008 г.

ШАМАРА СЕ ЗАВЪРНА ... С НОВ ПРЯКОР "БИГ ША"

Живата легенда на българския хип-хоп Мишо Шамара напомня за себе си. Лошото момче на българския шоубизнес издаде албум в края на миналата година и все по-често поглежда към столичните сцени. В сряда вечерта рапърът заби в клуб "Джим Бийм" в Студентски град. Идната седмица ще блесне и в "Ялта". Аверът на скандалния Ванко 1 дълго време гастролира в САЩ. Там му светнали оферти за работа със световни имена.
"Записах парче с Drag On от Ruff Ryders, протежето на DMX. Песента може да я намерите в сайта ми в MySpace. Там е и Crucial Conflict от чикагската хип-хоп сцена. Запознах се със страшно много продуценти и издатели.Това е крачка, която ме ориентира натам.Откакто си е пак в България, Шамара не излиза от фитнеса. Неотдавна той сподели, че не само тренира, но и се тъпче със стероиди за повече мускули. Хапчетата обаче много го изнервяли. "Вървя си по улицата и ми се иска да пребия някого. Ама се въздържам", признава той. Явно лошото момче у него никога няма да умре напълно, макар да е вече улегнал мъж с деца.
Най-новият албум на българското рап чудо вся смут сред пуританите в родината. Заглавието на тавата е "Хляб и амфети". Според Мишо това се случва у нас младите се друсат старите се чудят как да вържат двата края. Новият прякор на варненеца пък е Биг Ша.
"Не знам колко е як, ама навсякъде, където съм ходил, съм получавал респект, и то от най-сериозните хора в бизнеса. А тук дали ще получа уважение от чалгаджиите, които като видят ескалатор, си мислят, че се намират в центъра на света, ми е все тая. Не може да си мислиш, че като пееш в София в някакви дискотеки с кючеци и кебапчета, си голяма работа", категоричен е Мишо. За шествието си из Страната на неограничените възможности пък разказва, че се е забавлявал яко.
Обиколил е казината и клубовете в Лас Вегас и Маями. Кършил снага с танцьорките на Гуен Стефани. Родината, уви, я вижда в тъмни краски. "Налагат балканска новосъздадена култура и лансират мнението, че да си пълен траверс, е много модерно и мъжкарско. То си личи и по улиците - децата вече от малки почват да си мислят как като пораснат, ще станат педалчета и следователно - звезди.

Няма коментари: